avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere magazin
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere magazin

Va salut pe toata lumea,
doresc sa imi exprim nelamuririle, vreau sa deschid cateva magazine cu haine si m-am gandit sa colaborez cu o firma de confectii, mentionez ca eu contribui cu materia prima. pe baza acestor date pot face PFA? va multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 22:42, 2 Februarie 2014
Da. Va trebui sa depuneti la dosar, cand va autorizati la registrul comertului, si un act de studii/calificare/pregatire profesionala pentru activitatea pe care o veti desfasura. Cred ca e o activitate de croitorie. Cod caen 1413 Fabricarea altor articole de imbracaminte (exclusiv lenjeria de corp).
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie croitorie ildikobosca ildikobosca As dori sa fac confectii haine cu drept de vânzare ce autorizatie am nevoie (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Atelier creatie vestimentara si colaborare cu magazin de haine denisa-m denisa-m Buna seara! Pentru ca sunt pfa la norma de venit ,autorizata pentru cod 1413 as dori sa stiu daca pot colabora cu magazine de haine pentru a imi vinde ... (vezi toată discuția)