Buna ziua!Va rog sa ma ajutati in urmatoarea pb; in gradina din fata casei mele cineva construieste o cabana tip v,,dar pb.este ca a umplut cu pamant adica a indreptat terenul acesta fiind putin in panta.A ridicat mult pamant de a indreptat terenul si acum cand ei stau in picioare se vede totul in curtea si casa mea!!!Este legal asa ceva???Multumesc!
Buna ziua!!!
Am cumparat in acest an,prin prog.rabla o masina noua hyundai bayon.Problema este ca acum cand au trecut cele 3 luni,pentru inmatriculare dilerul tb.sa ne dea cartea de inmatriculare si ne tot amana,spune ca RAR nu a eliberat,si alte chestii.Va rog sa ne ajutati,am platit masina,totul e ok,dar o tinem in garaj pt.aceasta problema!!! Ce tb. sa facem???Unde sa apelam??? Multumesc anticipat!!!
Ma gandeam ca, in mod tacit prin faptul ca am luat cunostinta de ele pe baza de semnatura (pentru-ca mi s-a facut si evaluarea cu noile criterii) sunt de acord cu acestea.
Mai pot actiona in instanta ?
Multumesc!
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca fraza ,,am luat la cunostinta de noile criterii de evaluare,, si semnez,......... inseamna ca sunt de acord cu acestea?
Este vorba despre o fisa de evaluare cu criterii noi,dupa care s-a facut evaluarea si care avea scris la sfarsit cele de mai sus si eu am semnat
.
Mentionez ca nu am primit act aditional de schimbare cu noile criterii de evaluare.
Va multumesc pentru promtitudine si ajutor=D>
Buna ziua,
Inginerul sef al societatii noastre este evaluat conf. organigramei, de directorul unitatii,In urma evaluarii, acesta nu e multumit de rezultatul evaluarii si doreste sa depuna contestatie.
Intrebare:La cine se adreseaza cu contestatia din moment ce directorul l-a evaluat acesta fiind de fapt seful direct iar forul superior e Consiliul de Administratie?
Mentionez ca la nivel de unitate exista formata o comisie de evaluare a contestatiilor din care fac parte membrii care nu sunt cadre tehnice si nu au competenta necesara de a evalua un cadru de conducere(ing, sef).
In speranta ca ma ve-ti ajuta cu un raspuns cat mai repede,va multumesc anticipat !
Multumesc pt.raspuns!
In Revisal printre alte art....la suspendare ,este si art.52 al (3) din Codul Muncii.
Daca eu am baza acestui articol, nu inteleg de ce trebuie sa operez aceasta suspendare in fiecare saptamana si apoi sa activez din nou contractele?
Multumesc!
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Angajatorul prin hotararea AGA, a luat decizia reducerii saptamanii de lucru de de 5 la 4 zile pe saptamana de la 15.11.2013 pana la 15.03.2014
Deci.... 4 zile se lucreaza si una este suspendata (ziua de vineri)
Nu stiu, concret ,cum sa fac suspendarea in revisal?
Ar trebui ca pentru fiecare salariat in parte sa suspend contractul, o zi in fiecare saptamana si sa transmit Revisalul? iar lunea(in acest caz)
sa-i incetez suspendarea pentru activarea lui?O munca enorma,pt-ca avem un nr.destul de mare mare de angajati.!!! Am intrebat pe cineva la ITM si mi-a spus ca asta ar fi varianta corecta....desi am dubii,Ce ar insemna asta pentru cei care au 700 -1000 angajati????
sau
merg pe suspendare operez perioada o singura data de la 15.11.2013-15.03.2014 conf.art.52 al 3 din Codul Muncii,contractele pe aceasta perioada ramanand suspendate,urmanad ca la expirarea perioadei sa le activez din nou!
Cum imi sugerati sa procedez?
Imi sunteti de mare ajutor,pt-ca nu am cu cine sa ma consult si va multumesc pentru asta!!
Multumesc pt raspuns dar nu prea inteleg...."Suspendarea CIM din initiativa angajatorului este o facultate pentru acesta,iar nu o obligatie" .... dezvoltati va rog?
Multumesc inca o data!
Buna ziua!
Spuneti-mi va rog,daca in cazul reducerii programului de lucru de la 5 la 4 zile lucratoare,se cere acordul salariatilor?
Eu stiu ca, conf art 52 din C.M decizia de suspendare poate fi din initiativa angajatorului si se comunica salariatului in termen de 5 zile.
Multumesc!
Concret, lucreaza de fapt 4 zile pe saptamana si una este suspendata,raportul de munca se mentine,atunci daca are cerere co aprobata de conducere nu se pot acorda 4 zile co /saptamana si una sa fie suspendata? Multumesc !