avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnificatie cuvant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnificatie cuvant

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca fraza ,,am luat la cunostinta de noile criterii de evaluare,, si semnez,......... inseamna ca sunt de acord cu acestea?

Este vorba despre o fisa de evaluare cu criterii noi,dupa care s-a facut evaluarea si care avea scris la sfarsit cele de mai sus si eu am semnat
.
Mentionez ca nu am primit act aditional de schimbare cu noile criterii de evaluare.

Va multumesc pentru promtitudine si ajutor=D>
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:12, 13 Februarie 2016
Nu aveti cum sa fiti de acord cu criteriile de evaluare, intrucat la stabilirea acestora nu este nevoie de acordul salariatilor.

Art. 40 C.mun.
(1) Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
....
f) sa stabileasca obiectivele de performanta individuala, precum si criteriile de evaluare a realizarii acestora.
.....

Intr-adevar, schimbarea criteriilor de evaluare necesita incheierea unui act aditiona la c.i.m., potrivit art.17 alin.5 C.mun.
Ma gandeam ca, in mod tacit prin faptul ca am luat cunostinta de ele pe baza de semnatura (pentru-ca mi s-a facut si evaluarea cu noile criterii) sunt de acord cu acestea.
Mai pot actiona in instanta ?
Multumesc!
Puteti actiona in justitie, insa sunt doua texte de lege care se bat cap in cap ... art.17 si art.40 din Codul Muncii.
freeelis a scris:

Puteti actiona in justitie, insa sunt doua texte de lege care se bat cap in cap ... art.17 si art.40 din Codul Muncii.

Si din experienta Dvs, care ar fi practica instantelor in cazul acesta??
Pana acum nu am intalnit o situate de acest gen in instanta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege andreea_ion andreea_ion Buna ziua,am si eu o nelamurire...dupa noul cod al muncii...am inteles ca tb sa facem la contrctele vechi de munca un act aditional unde sa adaugam litera f ... (vezi toată discuția)
Evaluare personal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua ! Exista in codul muncii un art. care prevede obligativitatea angajatorului de a efectua evaluarea personalului din pdv profesional ? ... (vezi toată discuția)
Renuntare dreptul angajator winer winer Angajatorul poate sa renunta la dreptul sau de a nu scrie nimic in afara de NU E CAZUL la criteriile de evaluare profesionala in CIM lit f , pt ca nu e ... (vezi toată discuția)