avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 271 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare personal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare personal

Buna ziua !
Exista in codul muncii un art. care prevede obligativitatea angajatorului de a efectua evaluarea personalului din pdv profesional ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:39, 18 Decembrie 2014
Art.40 alin.1 C.mun. Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
....
f) sa stabileasca obiectivele de performanta individuala, precum si criteriile de evaluare a realizarii acestora.

Chiar daca angajatorul are dreptul de a stabili unilateral obiectivele de performanta individuala ale salariatului, precum si criteriile de evaluare a realizarii acestora, totusi, el are si obligatia de a-l evalua pe salariatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare dreptul angajator winer winer Angajatorul poate sa renunta la dreptul sau de a nu scrie nimic in afara de NU E CAZUL la criteriile de evaluare profesionala in CIM lit f , pt ca nu e ... (vezi toată discuția)
Perioada de evaluare ade31 ade31 Buna ziua, Stie cineva sa-mi spuna unde scrie in legislatie ca evaluarea se face anual? Multumesc. (vezi toată discuția)
Criterii si procedura evaluare salariati...drept sau obligatie ??? crista341 crista341 Buna ziua, Toata ziua am incercat sa ma documentez in legatura cu aceste obiective si criterii si nu m-am lamurit deloc. Eu inteleg problema asa, va ... (vezi toată discuția)