avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... renuntare dreptul angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

renuntare dreptul angajator

Angajatorul poate sa renunta la dreptul sau de a nu scrie nimic in afara de NU E CAZUL la criteriile de evaluare profesionala in CIM lit f , pt ca nu e obligatie .
Sau ce sa fac pt sunt confuz, unii spun ca e obligatie altii spun ca nu e .sa ma lamureasca :((cineva
Cel mai recent răspuns: winer , utilizator 19:33, 7 Iulie 2011
Nu este o obligatie a angajatorului , ci un drept ... in acest sens, se exprima art.40 alin.1 lit.f C.mun.

Art.40 alin.1 C.mun. : Angajatorul are, in principal, urmatoarele drepturi:
.........
f) sa stabileasca obiectivele de performanta individuala, precum si criteriile de evaluare a realizarii acestora.
Atunci pot sa renunt,daca vreau???
winer a scris:

Atunci pot sa renunt,daca vreau???

Puteti sa renuntati , avand in vedere ca nu este o obligatie ci un drept ... neexercitarea acestuia implica faptul ca in cazul concedierilor trebuie sa luati in calcul alte criterii.
Ultima modificare: Joi, 7 Iulie 2011
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc inca o data sunteti=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege andreea_ion andreea_ion Buna ziua,am si eu o nelamurire...dupa noul cod al muncii...am inteles ca tb sa facem la contrctele vechi de munca un act aditional unde sa adaugam litera f ... (vezi toată discuția)
Sanctiune neefectuare evaluare salariati cirsteaioana cirsteaioana Buna seara, Care este sanctiunea pentru neefectuarea evaluarii salariatilor? Codul muncii legifereaza ca evaluarea salariatior este un drept al angajatorului ... (vezi toată discuția)
Obiective de performanta,criterii de evaluare,fisa postului-act aditional Vilcu Gina Vilcu Gina Va rog sa ma lamuriti asupra unui aspect al modificarii sau mai bine zis completarii Lg.53/2003-Codul Muncii cu Lg.40/2011;la art.40(1),s-a completat cu ... (vezi toată discuția)