Am si eu o nelamurire... in Adeverintele pt. calculul indemnizatiei lunare de crestere copil pana la 2 ani, e specificat a se trece Venitul Net... cnf. definitiei venitul net ar fi venitul dinaintea supunerii impoz. pe venit, iar salariul net este cel supus deja impozitarii pe venit. Care mai exact dintre cele doua ar trebui trecut in adeverinte?
Iar o alta intrebare, daca in venitul net sunt cuprinse beneficiile care se ofera la angajat, (lunar si care sunt si ele supuse impozitarii), acestea se cuprind in venitul net care vine trecut in adeverinte?
Pentru un angajat aflat in maternitate la care dorim sa-i platim bonusul de performanta al anului anterior, trebuie intocmite si alte documente exceptand D112? (vreun act aditional pe care sa-l semneze sau orice alt document?)
Un programator poate fi scutit de impozit doar pe CIM-ul unde are functia de baza? sau poate fi scutit si pe cel de-al 2-lea CIM pe care il are incheiat cu o alta companie.
Am pus o intrebare cu ceva timp in urma, dar nu am primit raspuns. Am sa rescriu intrebarea, poate ma ajuta cineva cu un raspuns... As putea sa inregistrez coasigurat parintele unui angajat care incaseaza somaj din Italia? Este considerat venit in Romania acel somaj?