avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Activitate TiganuAlbu

Activitate TiganuAlbu

Eu cred ca daca faceti o plangere la politie s-ar putea sa-l bagati in sperieti ... apoi va puteti impaca cu el...sa va dea suma de bani. Puteti face acte la notor.

Din cate imi spuneti pare un "maruntzel"
Ma suspecteaza parchetul de ceva... nu au probe...decat imprejurari indirecte: faptul ca am ameninat, declaratia unor martori la care le-am zis "Am sa ma razbun eu".

Am depus la dosar:
-o inregistrare de la 112... ma aflam in alt oras, la 400 km distanta si am sunat cu 10 minute inainte sa se intample pozna la 112..
-logurile de la internet, care aratau ca sunt acolo
-faptul ca am platit cu cardul la magain in ziua respectiva

Procurorul imi zice ca puteam folosi ceva smecherie sa ma conectez prin calculator la telefon si sa sun asa, si ca logurile de internet... puteam lasa internetul deschis sau pe alta persoana. A mai zis ca si aia cu CARDUL "nu merge" ca aveam 14 ore... puteam sa ajung de la Bucuresti in orasul meu in acel timp

:|

:((:((:((:((
Răspuns la discuția Urmarit prin INTERPOL
la ultima condamnare mai pot face recurs si apel ... sper sa primesc 2 cu suspendare...

cum s-o impresionez pe doamna judecatoare?

am scos certicat IML pt. sotia mea
Se va face contopirea? Voi primi 2 ani ? sau 3 ani si 3 luni ?

Eu stiam ca daca e sub 4 ani ... nu se ostesneste nimeni sa ma caute...
Si mai am 2 ani cu suspendare, unde mi-am folosit deja toate caile de recurs.
Si cele ordinare si cele extraordinare

Răspuns la discuția Vatamare corporala grava
Cate zile IML aveti?
Cam de la ce pedeapsa cu executare in sus pot fi cerut inapoi in tara? De obicei ... stiu ca in contractele internationale se prevede de obicei o pedeapsa de 1-2 ani...

dar... in general cam de le ce pedeapsa in sus isi bat capul sa ma chiar caute?

L-am batut pe procuror: 1 an si 3 luni ...