Șomaj tehnic soț și soție același angajator - ne pot băga pe amândoi în șomaj tehnic dacă lucrăm în cadrul aceleași companii, și mai ales având copil în întreținere?
Angajatorul s-a folosit de imaginea mea în cadrul unei emisiuni televizate, unde am primit ulterior un premiu pentru activitatea mea în cadrul companiei. Eu m-am prezentat la serviciu fără să știu despre ce este vorba și am aflat abia a doua zi. Compania m-a contactat după emisiune să-mi spună că au început demersurile pentru a-mi acorda premiul, însă de 2 ani de zile nu mi-au mai dat niciun semn deși lucrez în cadrul aceleași companii și nici nu îmi răspund la emailuri dacă îi abordez în legătură cu acel subiect. Contractul pentru imagine l-am semnat cu televiziunea, nu si cu compania. Mă gândesc să îi dau în judecată pentru fraudă. Există această variantă?
Buna ziua si multumesc pentru raspuns!
Daca s-ar putea si varianta asta am vrea sa luam ceva mai mare dat fiind ca intre timp a aparut un copil si poate in viitor vom extinde familia si mai mult :)Insa am inteles ca incepand din acest an nu mai este posibil upgrade-ul. Varianta dvs. este super dar banuiesc ca am nevoie de o derogare de la banca si de acord din partea Ministerului de Finante oricum.
Cum pot vinde un apartament achizitionat prin programul Prima Casa mai devreme de 5 ani in conformitate cu noile conditii impuse incepand cu 2021? Am fost directionata de catre banca spre un notar.
Vă mulțumesc pentru răspuns! Există hotărârea de divorț din care reiese că acesta trebuie să-mi plătească pensia alimentară. Nu a plătit niciodată și tot a promis. Sunt studentă la zi, la buget. Acum nu știu ce trebuie să fac: unde să depun plângere, cum îl chem în instanță... Trebuie să iau neapărat legătura cu un avocat, nu?
Abia am împlinit vârsta de 20 de ani. Tatăl meu nu s-a implicat deloc în creșterea mea, nu mi-a dat niciodată pensia alimentară. Aș dori să știu dacă pot să îl dau în judecată pentru asta acum și care este procedura exactă în acest caz. Pot să îi cer bani, daune? Există dovezi, martori...