Am intrebarea daca pot face reclamatie pt ca dezbaterea unei mosteniri dupa mama este in progres la judecatorie ,si 2 frati din cei 3 nu au fost instiintati de acest lucru. Mentionez ca al 3-lea frate a deschis succesiunea dar nu ne a intiintat. Multumesc.
daca am fost dat in judecata privitor la o mostenire dupa un parinte decedat si nu am primit instiintarea de a ma prezenta la tribunal ce trebuie sa fac?
As dori sa stiu daca un teren intravilan pt a fi vindut trebuie sa aiba o anume minima suprafata si cit anume front stradal . Terenul a avut o casa inainte care este radiata si demolata si probabil va fi cumparat tot pt a fi construita o casa! Insa a fost divizat si nu stim daca frontul stradal se incadreaza ca lungime pt o noua casa! Multumesc anticipat.
Intrebarea mea este daca doresc sa vind un teren intravilan , ce conditii trebuie sa indeplinesc. As vrea sa stiu daca trebuie sa aiba un anume nr de metri la strada ( si cit ar fi minimum) si in total ce dimensiune minima trebuie sa aiba. Sau nu conteaza si daca gasesc cumparator e foarte bine. Mentionez ca se afla pe o strada locuita si este parte dintr-un teren mai mare (dublu sau mai mult) pe care a fost o casa - acum radiata. Cel mai probabil cumparatorul va dori sa construiasca tot o casa in acel loc. Apreciez ajutorul Dvs !