avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Activitate Darnick

Activitate Darnick

Multumesc.
Buna ziua,
Daca inchiriez o camera din locuinta particulara la o firma pentru activitate comerciala, fara ca firma sa aiba sediul social in aceasta locatie, se considera locunta rezidentiala sau nu? Daca nu, platesc impozit pentru locuinta nerezidentiala pe toata casa sau numai pe camera inchiriata?
Am un ONG si am incheiat contracte de voluntariat cu mai multe persoane. Unde inregistrez aceste contracte pentru ca persoanele sa poata beneficia de experienta acumulata, conform prevederilor legale?
In 2013 am intabulat o gradina cu casa (intravilan), prin hotarare judecatoareasca, prin parcurgerea tuturor fazelor legale. Gradina si casa este mostenire de la tata. Tata a intabulat in 1983. Cand am facut publica intabularea, m-am trezit ca o vara primara are titlul de proprietate, din 2003, dat in baza legii 8, desi nu are nici un temei legal sa fi luat aceasta proprietate si nici nu mi-a spus nimic de el. Ce fac acum? Care din noi are dreptul la gradina si casa?
Răspuns la discuția Suspendare somaj
De la somaj ANORF mi s-a raspuns ca indiferent de forma de intrerupere a contractului de munca pe perioada determinata(chiar si la demisie) beneficiez in continuare de somaj.
Răspuns la discuția Suspendare somaj
Multumesc. I
Răspuns la discuția Suspendare somaj
Multumesc. Prin urmare e bine sa nu semnez.
Am somajul suspendat (dupa circa o luna de somaj), in baza unui contract de munca de 6 luni. Dupa 4 luni firma imi cere sa semnez un agrement de desfacere a contractului de munca inainte de termen. Intrebarea este - daca semnez agrementul mai am dreptul in continuare la somaj?