avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Activitate mesmeea

Activitate mesmeea

buna ziua,

Este posibil ca un judecator in sentinta pe care o da sa motiveze solutia si sa afirme ca martorii mei sunt nesinceri, bazandu-se pe ceea ce spun martorii lui pe care-i crede de buni.Cum e posibil asa ceva.
Răspuns la discuția Ordonanta presedintiala
MULTUMESC
Răspuns la discuția Ordonanta presedintiala
ACEASTA ESTE SOLUTIAOra estimata: 8:30
Complet: vCompletul nr. 10 Civil dr.familiei si minori
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: - admite, în parte, cererea formulată de reclamantul D.O.L.; - dispune ca exercitarea autorităţii părinteşti în ceea ce o priveşte pe minora D.M., să se facă, în mod exclusiv, de către reclamantul D.O.L., până la soluţionarea irevocabilă a dosarului nr. 8819/182/20013; - stabileşte domiciliul minorei D.M. la reclamantul D.O.L.; - obligă pârâta să plătească reclamantului suma de 1510,13 lei, reprezentând cheltuieli de judecată; - obligă pe pârâta S.A.L. să plătească martorei C.M., suma de 149,19 lei, reprezentând cheltuieli de transport; - obligă pe pârâta S.A.L. să plătească martorului M.F. suma de 152,10 lei, reprezentând cheltuieli de transport; - ordonanţa este vremelnică şi executorie; - cu recurs în termen de 5 zile de la pronunţare.
Document: Hotarâre 22.01.2014

21.01.2014
Răspuns la discuția Ordonanta presedintiala
ADICA DACA I S-A DAT TATALUI DREPTUL EXERCITARII AUTORITATII PARINTESTI EXCLUSIVA , IAR EXECUTAREA AM PORNIT-O DOAR CA FETITA NU DORESTE SA VINA POT SA MERG SA O IAU SI SA FAC RECURS LA DOSARUL DE FOND.NU STIU IN CE MASURA ARE ROST AVAND IN VEDERE CA FETITA ESTE INFLUENTATA DE TATA SI NU POT DOVEDI ACEST LUCRU ESTE INVATATA SA SPUNA RAU DESPRE MINE, NICI MACAR SA VORBESC CU EA NU POT.
Buna ziua,

ce inseamna ca ordonanta este vremelnica si executorie?



MULTUMESC!!!
Discuție Martor mincinos
Buna seara,

Partea reclamanta a avut un martor , o fosta prietena de-a mea care din motivul ca ne-am certat a declarat in defavoarea mea.as dori sa depun plangere penala pentru ca ma sfecteaza in ceea ce priveste custodia minorei. afirma despre mamam mea ca aceasta i-a spus ca eu nu am grija de fetita, dimpotriva ea era cea care o suna mereu si o instiga mereu si -i spunea tot felul de lucruri mibncinoasa.Se poate?
Discuție Custodie minori
Buna ziua!!

In urma cererii avocatei mele , minora a fost din nou evaluata de catre cei de la Protectia copiluului constatand ca minora este influentata de catre tata , raportul va ajunge la judecator, insa tatal declara ca are un venit de 500 de euro pe luna, dar in fond el nu a lucrat niciodata nu are carte de munca , declara ca din pictura , din arta.pot sa sesezez finantele in acest sens sa verifice veniturile lui?
Răspuns la discuția Custodie minori
IN URMA PLECARII MELE DIN TARA ANUL TRECUT FOSTUL SOT MI=A INTENTAT PROCES CUM CA AM ABANDONAT-O , NU AM STIUT NIMIC SI A PROFITAT, CAND M-AM INTORS NU AM PUTUT LUA FETITA AM VORBIT CU EA MEREU , I S-A INCRENDINTAT PRIN ORDONANTA , AM AJUNS LA FAZA DE EXECUTARE DAR FETITA DE CAND A LUAT-O LA EL NU MAI E DE RECUNOSCUT. SI NU VREA SA VINA LA MINE.TOATE DISCUTIILE LE POARTA IN FATA FETITEI SI-I SPUNE NUMAI LUCRURI URATE.
Răspuns la discuția Custodie minori
Nu vreau sa se antepronunte judecatorul ci doresc sa-i trimit prin fax un raport de evaluare intocmit de psihologul de la protectia copilului Cluj din 2011, in urma reclamatiei facute de fostul sot , judecatorul mi=a spus ca e din 2011 si nu e buna, dar acolo minora fiind cu mine , acum are 10 ani scrie in urma sedintelor ce influenta are tatal asupra copiilor, martori daca as putea sa-i suplimentez va cere avocata. Intrebarea era daca eu pot sa-i trimit si le accepta fara sa aiba conform cu originalul, avocata mi-a spus sa cer de la tribunalul cluj conform cu originalul, dar ei mi le-au trimis prin fax.
Discuție Custodie minori
BUNA ZIUA!!!!

In cazul in care dosarul este pe rol pentru custodia minorei , iar judecatorul nu are destule probe prin care eu pot demonstra ca fetita este influentata de tata impotriva mea, fetita a declarat si judecatorului ca nu vrea cu mine, cu mama, dar este o influenta si va avea repercursiuni asupra educatiei copiilor, pot sa-i adresez o scrisoare deschisa la judecatorie sa-mi spun parerea sau nu?