avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Activitate florin7x10

Activitate florin7x10

4 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util


laura1964 a scris:

Poate aveti dreptate in parte insa, e vorba de un test de saliva pentru copii. Nu poate fi asa greu de inteles cum se foloseste. Cat despre frica de a va infecta, este doar stare. Nu va lasati coplesita de emotii negative , priviti mai detasat lucrurile si o sa fiti bine.

Buna ziua , este vorba de răspundere , …… Doamna este învățătoare Răspunde ptr educația copiilor nu ptr ce vor alții , ptr ca la o adica va fi răspunzătoare
Foarte bine ca se scot taxele ,Ptr cei ce contesta asta ... NU sunt plătitori , ????!?bravo lor sa speram ca va promulga și vor dispărea , ca vor apare altele sunt de acord Dar dacă rămân și astea.......?
Discuție Taxa radio tv
Azi am primit o noua NOTIFICARE DE PLATA de la SRTV ,ma simt agresat de aceasta notificare ,ce pot face pentru a nu mai primi aceasta mizerie de hartie, nu detin si nu folosesc tv radio specific ,am un srl folosesc energia maxim 8 (opt)ron pe luna pentru un amarat de PC iar taxa este de 50 tv +30radio total 80 pe factura ENEL.,precizez ca suntem 2 angajati de la infintare 20 .02.2009 pana in prezent sau adunat 1962 ron cu tot cu penalizari . NU DORESC SA-I PLATESC DAR VREAU SA NU MAI PRIMESC SA ANULEZ SI SUMA .Va multumesc
Răspuns la discuția Eliberare certificat fiscal
Am vrut sa inchiriez o parcela de teren arabil [gradina] apartinand primariei si-mi cere certificatul fiscal, incerc sa-l scot acolo imi spune sa-mi achit tot impozitul pana la data de azi, mai tarziu imi spune ca merge sa-mi achit impozitul doar pe primele sase luni asa ca mi s-a parut un criteriu asa dupa bunul plac al bugetarului respectiv. Intrebarea este ;Daca sunt obligat de vreo lege sa-mi platesc impozitul altfel nu-mi elibereaza C.F.
Răspuns la discuția Eliberare certificat fiscal
ok ,multumesc.
ca sa-mi pot ridica certificatul fiscal trebuie sa-mi achit toate darile din anul respectiv sau este un abuz ,eu am simtit ca este un shantaj da-ti platesti iti dam.....:sorry: