In anul 2015 dupa un proces lung cu expertize si contraexpertize am intrat in posesisia unui teren. Hotararea judecatoreasca este definitiva, irevocabila si executorie. Pe acest teren exista o constructie. C Proprietaru constructie sustine ca e casa lui. Pe el nu-l intereseaza sa cumpere terenul, iar pe mine nu ma intereseaza constructia lui. Cum pot sa intru in posesia terenului ?
Buna ziua, Am o hotarare definitiva, irevocabila si executorie in ce priveste un teren, cu tot ce inseamna....granite etc. Hotararea a fost data in urma unei expertize si a cotraexpertizei.
Vecinul de parcela nu este multumit cum a stabitit instanta, drumul de acces si a deschis proces.
Intrebare: Poate vecinul sa obtina modificarea datelor noastre acordate de o instanta de judecata?
Buna ziua,
Sunt casatorita de 25 ani, sotul meu are venituri (bani pititi) pe contul din banca deschis pe PFA. Suntem in situatia de a divorta.
Intrebarea mea este:
1. daca banii aflati pe contul PFA -lui intra la partaj? adica pot obtine ceva?
2. Fiica noastra este studenta are 21 ani, la cursurile de zi ale Universitatii, pot solicita pensie alimentara?
multumesc pentru raspunsuri.
Buna ziua,
Mama mea a decedat in 2010. In anul 2011 am facut actul de mostenitor, eu mai avand o sora, si am deschis succesiunea ptr un spatiu comercial. Acum vrem sa mergem la notar sa definitivam succesiunea fiind vorba de casa si teren. Suntem obligate sa mergem la acelasi notar care in 2011 a inceput succesiunea? sau putem alege altul?
Buna ziua,
Eu si sora mea mostenim fiecare cate 50 % dintr-o casa proprietatea parintilor nostrii. Ea locuieste in casa. Ce sanse am si ce posibilitati legale exista sa ma despagubeasca ptr cota mea?? multumesc anticipat
Buna ziua,
Am marea rugaminte sa ma lamureasca si pe mine cineva in urmatoarea problema.
Am un PFA inregistrat in Registru Operatorilor intracomunitari, neplatitor de TVA, eu prestez servicii de reparatii auto intr-un stat UE, ptr. clientii de acolo.
Intrebare:
1, factura o emit fara TVA?
2, Depun la finante declaratie 390 v in fiecare luna ?
3, trebuie sa platesc TVA?