avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succcesiune nefinalizata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succcesiune nefinalizata

Buna ziua,
Mama mea a decedat in 2010. In anul 2011 am facut actul de mostenitor, eu mai avand o sora, si am deschis succesiunea ptr un spatiu comercial. Acum vrem sa mergem la notar sa definitivam succesiunea fiind vorba de casa si teren. Suntem obligate sa mergem la acelasi notar care in 2011 a inceput succesiunea? sau putem alege altul?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 18:56, 16 Mai 2016
Nu este obligatoriu sa mergeti la acelasi notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare teren hornea marioara hornea marioara bun am si eu o intrebare daca se poate raspunde la ea va multumesc anticipat.Santem 3 copii urmasi care detinem 50%din terenul si casa parinteasca iar mama ... (vezi toată discuția)
Neintelegeri intre surori in ceea ce priveste mostenirea Boogy33 Boogy33 Au fost 4 surori. Una din ele a decedat, acum o luna. Au Act de Partaj Voluntar Parțial, toate patru. Sora decedata a primit de la una dintre surori, sulta ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine este proprietarul unei case? Amy-Iris Amy-Iris Buna ziua, Problema este un pic mai complicata. Aceasta casa a fost contruita de tatal meu in anii 1993-1994. Din pacate, in anul 1995, a decedat, eu avand ... (vezi toată discuția)