La recursul ptr anularea unui act administrativ cu efect retroactiv mi s a admis recursul cu trimitere in rejudeca.
Ce implica?Cand primesc iar trmen la tribunal?Cat mai dureaza de acum pama la finalul procesului ca deja ma judec de 4 ani?
In 2011 am fost eliberata din functie printr -un act administrativ in timpul incapacitatii de munca,act ce a fost anulat de instanta cu consecinta emiterii unui nou act avand in vedere perioada incapacitatii, act emis in baza unor acte normative cu efect la data de 08.08.2011.In recurs ,institutia a depus recurs ca nu mai pot emite un nou act intrucat nu mai au baza legala,fiind rspins recursul si motivat ca eliberarea din functie in timpul incapacitatii de munca e motiv de nulitate absoluta. In 2013 primesc in baza hotararii un nou ordin de eliberare incepand cu data de 01.10.2011 fara a avea specificat pe act baza legala ci doar hotararea primei instante.Am atacat din nou actul cu motiv de nulitatea a efectului retroactiv ,primind pe fond ca nefondat asa zisul efect retroactiv si ca celelalte capete de cereri fiind doar simple speculatii.Am depus recurs.
ce sanse de castig am in situatia data?
Am depus normal la dosar factura,chit de plata la banca catre unicredit in care e specificat ptr ce e platita acea suma,deci unicreditul nu s a folosit de banii lui ,si acum ca sa mii pot recupera cu acea imputernicire ,vor 80 euro +tva,Le as face o sesizare la BNR ptr perceperea acestor comisioane care nu si justifica apartenenta.Desi la ora actuala sunt proprietara bunului
Descriu pe scurt situatia mea si as dori niste pareri sau concluzii:
IN 2011 am fost eliberata din functie conf lg 188/99 in baza unui ordin de eliberare in perioada concediului medical,ordin care a fost atacat si castigat in parte prin anularea ordinului cu consecinta emiterii unui nou ordin tinand cont de perioada concediu,ordin care ar fi trebuit anulat de institutie cand eu eram in concediu medical si eliberat altul cand reveneam.. Institutia face recurs si motiveaza ca nu mai poate elibera un nou ordin intrucat ordinul in baza caruia s a dispus eliberarea mea nu si mai roduce efectele.Instanta de recurs respinge actiunea institutiei si da solutia ca motiv de nulitate absoluta neavand importanta comunicarea ordinului si nici faptul ca nu mai pot emite un nou ordin,intrucat am fost eliberata in concediul medical.Definitiv si revocabil.
Solicit cerere de reincadrare si ma trezesc cu un nou ordin de eliberare datat cu luna iulie 2013 cu punere in aplicare octombrie 2011,avand ca baza legala hotararea instantei in apel si recurs,apoi ei mai anuleaza inca odata vechiul ordin,fara un preaviz si altele.
instanta de fond nu dispune si nici nu obliga eliberarea unui nou ordin,ci lasa la latitudinea institutie.
Atacand noul ordincare produce efecte in trecut si nu in viitor ce sanse am saa fiu repusa din nou in functie?