avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 773 soluții astăzi
Forum Activitate satir

Activitate satir

Răspuns la discuția Sanse de acuzare nedreapta viol
Mda...insa cum nu ma da banii din casa...
Ce sanse sunt de-a baga pe cineva in puscarie pt. un viol inchipui?

Gen fata merge la baiat, apoi urla ca vrea afara, suna ca disperata la vecini ,etc... sau urla nu mai poate la el in camera ....

etc...

Răspuns la discuția Recunoasterea faptei
Ok ma duc la notarul strain si apoi?
Bine, dar daca lumea ma uraste... si vor sa-mi aplice ceva cu executare...

sa zicem ca ar trebui sa fiu in arest preventiv...dar eu sunt fugit din tara, sau chiar din UE.

trebuie neparat sa ma duc la o ambasada romana?

nu ar trebui sa fiu un pic cretin... aia ma pot retine si aresta acolo, nu ?

"Buna ziua, sunt eu , cel Urmarit General si prin Interpol, vreau sa legalizez o declaratie" ....

da,dar sunt cazuri cand stie ca va lua o pedeapsa cu executare... chiar daca vine...chiar daca nu vine..

si atunci nu are cum sa "benficieze"... decat daca s-ar si preda...

Daca doresti sa-ti recunosti fapt, pt. a putea beneficia de reducerea cu 30% a limitelor pedepsei, trebuie neaparat sa o faci in fata politistului/procurorului/judecatorului?

Sau ... poti sa trimiti o hartie , semnata...

De ce ai proceda asa?
Sa zicem ca esti fugar dar nu vrei sa te predai, dar vrei si sa beneficiezi de limita reducerii de pedeapsa...pt. ca pedeapsa sa se prescrie mai repede :)
Inca o intrebare: daca mi se aproba redeschiderea, cei 5000 euro pot sa ii pun pe post de daune materiale? Sau vor sari in aer ca nu e vina lor ca politistii sunt incompetenti si nu au fost prinsi ...sau judecatorul ca comenta ca "putea sa-i prinda si politia, ca e un serviciu public si gratuit" ?
Am cautat pe google, yahoo si nimic...nimic
Faza e ca in acest caz calul nu poate primi un 73. lit B pt. a putea avea circumstante atenuntate? Daca era lovit de un om , respectivul primea 73. lit B ... si nu era obligat sa plateasca daune morale, si platea doar jumate din spitalizare...
Puteti da exemple?