BUNA ZIUA,
Mai este valabila legea 250/2013 referitor la angajator si un absovent? Este adevarat ca angajatorul va primi o indemnizatie daca va incheia o conventie cu AJOFM? MULTUMESC
Ce poti face in cazul in care esti acuzat de insulta pe nedrept si totodata amenintata?
In urma unei discutii x s-a simtit rau ajungand la spital, acuzandu l pe y ca din cauza lui a ajuns acolo.
Ce este de facut pt a dovedi adevarul? Ce proceduri trebuie facute? Multumesc!
Sa inteleg ca reclamanta pana nu va plati sulta paratilor nu va putea sa instraineze bunurile castigate in instanta? exista un termen anume de plata a unei sulte?
Multumesc mult de sfat.
Tin sa va precizez ca reclamanta doreste sa instraineze tot ce are pe numele ei imediat dupa expirarea termenului prevazut pentru exercitarea caii de atac ( recurs). In situatia asta cum va fi posibila executarea silita daca nu va mai detine nici un bun pe numele ei? Va rog frumos un raspuns. Multumesc mult!
Dupa judecarea unei succesiuni - iesire din indiviziune am acceptat sulta in schimbul parti ce mi se cuvenea.
Ce trebuie sa fac ca sa primesc sulta cat mai repede posibil???
Mentionez ca procesul s a terminat, am primit si hotararea.
Bunicul traieste. Care este ce a mai usoara cale de parcurs : vanzare cumparare sau donatie? In cazul donatiei ce pasi trebuie sa urmez ? Multumesc mult!
As dori sa trec pe numele meu(nepot), casa, anexe si teren intravilan proprietate a bunicului meu, el avand doar un singur copil ( tatal meu) care a renuntat la mostenire.
Va rog sa mi spuneti cum trebuie sa procedez, pentru a deveni unic proprietar.