avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei31

Activitate Andrei31

Discuție Poprire
Buna ziua.In urma neplatii facturilor la RCS RDS mi sa facut propire pe conturile bancare.Suma datorata cu tot cu cheltuieli de judecata...etc este de aproximativ 2000 Ron.Momentan pe conturile respective nu am nimic.Nu lucrez momentan.Intrebarea mea este:ce se va intampla cand ma voi angaja fie ca plata salariului va fi in cont bancar sau nu? Dupa cat timp se prescrie aceasta propire daca conturile raman pe zero si eu nu sunt angajat nicaieri?Precizez ca nu am bunuri pe numele meu ci doar 2 conturi bancare pe zero.Si mai am o intrebare : Din cate am citit propirea pe salar poate fi maxim 1/2.Dar daca voi fi angajat cu plata salariala pe un cont bancar risc sa imi opreasca tot salariul?Va multumesc si astept raspunsuri.
Buna ziua.Acuma 1 an si ceva am incheiat un contract de 2 ani cu RDS RCS la care am luat si un telefon mobil.Din cauza unor motive personale am incetat sa platesc facturile.Contractul mi-a fost reziliat, nr.de telefon inchis....etc.Am primit de la un cabinet de mediere un fel de cerere de impacare amiabila pe care am refuzato.In cele din urma am primit o instiintare precum ca RCS RDS a castigat procesul si va urma executare silita.Precizez ca aceasta instiintare nu are nicio dovada precum ca ar fi de la tribunal. Apare doar un nume de executor.Intrebarea mea este urmatoare: ce se poate intampla de acuma in colo? Exista posibilitatea de propire salariala? Precizez ca nu am bunuri pe numele meu.Am credit bancar cu plata la zi si am si loc de munca stabil.Tinand cont ca nu am garantat cu nimic la semnarea contractului cu RCS RDS ce se poate intampla mai departe?Va multumesc si astept mai multe pareri:)
Care este diferenta dintre proces la tribunal si sedinta ?
care proces?nu am fost chemat la proces.am primit un formular de mediere in care trebuia sa raspund la niste intrebari
am salariu.Si din cate observ aceasta comunicare nu face parte din rezultatul unui proces.PE ea scrie ca e rezultatul unei sedinte publice semnata de un grefier si de un presedinte de comisie atata tot.nu precizeaza ca executarea e silita
Buna dimineata.In urma neplatii facturii la RDS am fost dat in judecata.Am primit un fel de instiintare prin care trebuia sami dau sau nu acordul ( mediere ceva de genul) nu am raspuns acelui plic.Acum am primit o comunicare in care scrie la urma ca instanta ma obliga sa platesc suma restanta conform contractului.Executorie.Drept de apel de 30 zile....etc....Ce se intampla daca refuz?Precizez ca nu am nimic trecut pe numele meu.Cum ma pot obliga sa platesc?Nu am oferit nici un fel de garantie.Astept raspunsuri.Multumesc.
Buna ziua.Acum un an si ceva in urma am facut un contract la RDS dupa 4 luni am refuzat sa mai platesc.Acuma cateva zile am primit de la tribunal un plic in care se afla o comunicare de adresa niste hartii tipizate in care trebuie sa raspund la niste intrebari legate de reclamatiile aduse de rds ....in plic mai sunt copii de la chitantele pe care leam platit,contractul cu ei,etc si "sumele"pe care le datorez la rds ....Intrebare mea este daca poate simi faca cv sau nu.Mentionnez ca nu am nimic pe numele meu.lucrez cu acte in regula.Obiectul dosarului:cerere de valoare redusa.Astept un raspuns de la cineva daca cunoste situatia de genu acesta.
Pe scurt sa inteleg ca daca refuz sa platesc imprumutul tatalui meu risc sa raman fara casa?
Buna ziua.Am o intrebare?Mama este decedata.tata are un imprumut de 6000 de nevoi personale fara nici un fele de garantie.Daca in caz el moare eu devin titular al casei in care locuiesc.Sunt obligat sa platesc imprumutul tatalui meu?Precizez ca nu exista asigurare pe imprumut