Buna ziua.Acum un an si ceva in urma am facut un contract la RDS dupa 4 luni am refuzat sa mai platesc.Acuma cateva zile am primit de la tribunal un plic in care se afla o comunicare de adresa niste hartii tipizate in care trebuie sa raspund la niste intrebari legate de reclamatiile aduse de rds ....in plic mai sunt copii de la chitantele pe care leam platit,contractul cu ei,etc si "sumele"pe care le datorez la rds ....Intrebare mea este daca poate simi faca cv sau nu.Mentionnez ca nu am nimic pe numele meu.lucrez cu acte in regula.Obiectul dosarului:cerere de valoare redusa.Astept un raspuns de la cineva daca cunoste situatia de genu acesta.
In cazul in care sunteti obligat la plata sumei respective printr-o hotarare judecatoreasca,aceasta poate fi pusa in executare prin intermediul unui executor judec care in lipsa altor bunuri va poate pune poprire pe salariu.
De unde ati primit mai exact?
Credeti ca ati procedat corect cand ati luat hot de a nu mai plati ? Ar fi trebuit sa reziliati contractul. Daca se hotarasc sa va actioneze in judecata, veti plati si cheltuieli de judecata si apoi de executare.
Au si de unde recupera, prin poprire pe salariu.