avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Activitate mari_ana

Activitate mari_ana

Buna ziua,

Dupa o perioada de 3 ani, in care a fost suspendata activitatea unei societati comerciale, se mai poate prelungi suspendarea cu inca o perioada de 3 ani?

Multumesc,
Buna ziua,

Am nevoie de un sfat in ce priveste urmatoarea situatie: sunt pe punctul de a incheia un antecontract de vanzare cumparare pt un apartament, insa am observat o diferenta intre suprafata utila a apartamentului mentionta in actul de proprietate (contract de v-c) si suprafata din releveul apartamentului (s-a intoocmit cadastrul de curand), si anume s-a omis calculul si mentionarea suprafetei unui hol, de unde rezulta o diferenta de 0,8m.

Astfel, in antecontract se va mentiona suprafata utila a apartamentului din actul de proprietate si obligatia proprietarului ca pana la incheirea tranzactiei sa indrepte eroarea aparuta in releveu? Sau care este solutia pe care o recomandati?

Multumesc,

Buna ziua,
As dori sa stiu care sunt primii pasi de urmat in cazul in care s-a pierdut cartea de munca? Cum se reconstituie vechimea in munca, daca anuntul de pierdere se publica in Monitorul Oficial si la ce institutii trebuie mers.

As avea nevoie de aceste informatii pentru o persoana care se apropie de varsta de pensionare.

Multumesc,
Buna ziua,

As avea cateva nelamuriri in privinta vanzarii unui teren intravilan situat in com. Magurele, zona mediana, dobandit la inceputul lui 2009, si anume:
- care este pretul minim prevazut in grila notarilor pentru aceasta categorie sau unde as putea gasi aceasta grila (exceptand o vizita la notar)
- plata onoraraiului, a taxei de timbru si timbrului judicar cade in sarcina cumparatorului? sau se impart?
- de asemenea, potentialul cumparator a sugerat mentionarea in contract a unei sume mai mici decat pretul real pe care l-am convenit, ce riscuri prezinta aceasta situatie?

Va multumesc,