avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1076 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale prelungire suspendare societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

prelungire suspendare societate comerciala

Buna ziua,

Dupa o perioada de 3 ani, in care a fost suspendata activitatea unei societati comerciale, se mai poate prelungi suspendarea cu inca o perioada de 3 ani?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Primoris SRL , Consilier juridic 11:12, 4 Octombrie 2010
sigur ca da
Sigur ca nu. Suspendarea se poate face numai pe 3 ani (acestia pot fi si succesivi, sau nu).

Este adevarat ca textul de lege este cam prolix, dar ORC Buc de exemplu, nu admite astfel de cereri.
Din pacate, raspunsul user-ului eduard_ este gresit !
Potrivit art. 237 alin. (2) din Legea nr. 31/1990, republicata, durata suspendarii nu poate depaşi 3 ani.
Ultima modificare: Luni, 4 Octombrie 2010
Primoris SRL, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare activitate firma pentru a 2-a oara Oanamares Oanamares Buna ziua, doresc sa suspend pentru a 2-a oara activitatea unui SRL. Imi puteti da un model de cerere care se inainteaza la ORC ? Cererea se face in baza unei ... (vezi toată discuția)
Firma suspendata temporar niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema: Am o firma suspendata temporar pe o perioada de 3 ani, de la 01.04.2010 pana la 01.04.2013. Din cate ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate firma ContSters60781 ContSters60781 Am vazut ca s-a mai scris pe tema aceasta insa nu chiar ce doresc eu sa stiu. In ce lege gasesc baza pentru suspendarea activitatii unei firme ? Pe cat ... (vezi toată discuția)