Va rog sa- mai spune-ti ,daca sora mea a donat masina ficei sale ea ne fiind implicata in contractul de credit pentru care sunt executati ar putra avea probleme fata?
Buna ziua sora mea are un credit la o banca si nu a mai putut plati acum a primit somatie pentru executare. As dori sa mi spune-ti daca parinti , copii lor si eu am putea fi cuprinsi in aceasta problema? Si daca banca le ia casa care este pusa gaj ei mai ramin datori? Multumesc!
Buna ziua, va rog sa -mi spuneti daca as putea obtine un accord avantajos. Am un credit la bcr si am o restanta de 4000euro la care au adaugat si dobinda la creditul care este in curs in val. 18000 euro, ei m -au instintat ca in term.en de 6 luni sa platesc restanta de 22000euro plus rata luni in curs. Nu am acceasta posibilitate, daca as solicita sa platesc 1000euro pe luna din restanta plus rata in curs credeti ca ar fi deacord? In conntract mai apare si un comisiondeadministrare de 37'50 euro pe luna, si daca este normal ca la restanta pe care o am la care este calcuata si dobinda sa se adauge si dobinda aferenta soldului. Multumesc.
buna ziua,va rog sa-mi da-ti un sfat ,Am firma in faliment pe firma am o masina pe care am achizitionat-o prin credit bancar ,la data cind am intrat in faliment creditul nu era achitat. Acum administratorul judiciar imi cere masina si actele. Ce act ar trebui sa inchei cu ea sa am si eu o dovada ca am predat masina(nu am incredere in ea penrtu ca se contrazice in ceace promite).Multumesc!
in 2011 am incheiat un contract cu aceasta firma, in 2012 nu am mai putut plati si am ramas cu o datorie de 400 lei ,acum am primit o somatie de la o firma de recuperare in valoare de 2100 lei . Ce ma sfatuiti sa fac?