avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate EnacheIonela

Activitate EnacheIonela

Buna ziua! Suntem in procesul de partaj. Am avut prima infatisare si ni s-a dat timp pentru o tranzactie. daca sunt de acord...cu aceasta tranzactie....si constat ca sunt pacalita peste cateva luni de ex...ca nu mi se dau banii promisi...ce se intampla cu procesul si banii achitati pe taxa de timbru?
O poate reprezenta cineva cu procură!
Si ce sa fac?
Mama a divortat,acum 7 ani, si a plecat in spania! custodia a fost data tatalui.Dupa un timp, copilul vine la mama si nu mai pleaca!De patru ani! Acum are varsta de 9ani! Tatal nu s-a mai interesat de el! S-a recasatorit!Intrebare:custodia revine de drept mamei, sau trebuie sa vina in tara, sa-l dea in judecata ptr custodie?
Discuție Partaj
S-a incheiat divortul! Avem multe de impartit. Un apartament in care el s-a mutat abuziv..prin spargerea usii si inlocuirea acesteia, un automobil pe care l-a vandut si din acesti bani si-a luat alta masina, o jumatate de casa si un teren, o anumita suma de bani pe care a scos-o din cont. Cat ma costa acest partaj, cat dureaza si mai ales ce sanse de castig am. Eu in prezent locuiesc cu unul dintre copii in apartamentul parintilor mei, iar el cu celalalt copil in apartamentul ocupat abuziv.X-(
In urma cu 1 an sotul cu care acum sunt in divort a achizitionat un aparat de ascultat pe care l-a montat in masina. De existenta acestuia stiu 2 persoane si pot proba cu factura vodafone ca accesa un nr pt a asculta. Pot sa-i cer daune?
Răspuns la discuția Vanzare masina
Multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare masina
Ma incadrez la punctul 3. Problema este ca eu nu stiu cu ce suma a vandut-o si daca acea suma este reala. As fi vrut sa stiu daca pot sa fac ceva pana ajungem in faza partajului..de exemplu..sa pot in momentul asta sa apelez la un executor judecatoresc ...nu stiu...pana acum nu am avut de-aface cu legea. De asemenea aveam un cont cu alocatiile copiilor ...pe care acesta l-a retras...normal...fara sa ma anunte..sau fara sa-mi dea ceva din banii respectivi. Multumesc!
Răspuns la discuția Vanzare masina
Multumesc in primul rand ca-mi raspundeti! Da..masina a foat luata in leasing...dar de 2 ani este pe numele lui...cand am introdus actiunea de divort...si-a luat actele din casa...si pe cele ale masinii...la inceput am avut o intelegere verbala sa folosim masina cate 3 zile pe saptamana...intelegere ce a functionat pana saptamana trecuta...cand mi-a trimis mesaj sa nu ma mai duc dupa masina ca nu mai este....Avem stabilita la tribunal data de 17 octombrie pt stabilirea domiciliului minorilor (doi) si probabil apoi urmeaza partajul. intrebarea mea este..ce pot sa fac acum legal...nu stiu cu cat a vandut-o..daca a vandut-o?
Răspuns la discuția Vanzare masina
Asta inseamna ca tot ce muncesti o viata..o masina in leesing..se duce intr-o clipa...ca vrea el?