avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Activitate Marianaroiu

Activitate Marianaroiu

Poate cineva sa imi spuna cum pot afla IP-urile? Asa pentru mine, as dori sa stiu care sunt cei care mi-au purtat sambelete atat!! Oricum, procesul cu administratirul site-ului l-am castigat, chiar daca a fost foarte greu si parea imposibil.
Răspuns la discuția Insulta si calomnia pe internet
Pot sa va spun ca eu am castigat procesul cu administratorul site-ului, chiar daca sansele au fost mici, justitia si-a facut treaba. S-a ajuns la insulta si atac la viata privata. Astfel am obtinut si daune morale. Sper ca s-a creat un precedent si sa nu se mai intample asa ceva
Am si eu o intrebare: ce fapta se considera faptul ca o persoana imi tot face plangeri peste plangeri si ma urmareste mereu. Mi-a facut sesizari pe la serviciu, mi-a facut plangere la ANI sa fiu urmarit, mi-a facut alte plangeri pe la politie referitor la ce bunuri am prin curte... Nu exista o cale de atac pentru lucrul acesta? Ma simt urmarit mereu, imi transmite ca ma va termina efectiv. Cea ma sfatuiti sa fac?
Mai stie cineva ce este cu insulta si calomnia pe internet? Cine raspunde pentru injuriile si comentariile postate pe site-uri? Utilizatorii raspund pentru ceea ce scriu, dar administratorul care nu sterge comentariile calomnioase, nu este si el vinovat?
In concluzie, domnul respectiv poate scrie in continuare, poate sa imi aduca injurii, dar nimeni nu poate face nimic. Halal legislatie in Romania!!!
Ca sa fiu mai clara, nu va ajunge procesul in Australia sau mai stiu eu unde.... Problema este ca stiu clar cine scrie si administratorul si altii putini care sunt mereu pe acest site. Nu trebuie sa ajung nu stiu pe ce taramuri ca sa demonstrez cine a scris si scrie in continuare. Cei cativa care scriu vor plati cumva, eu asa cred, chiar daca pare asa complicat
Sa inteleg ca nu exista nici o cale de a trage pe cineva la raspundere. Este vorba despre un site privat, care mai mult are si un regulament prin care site-ul isi rezerva dreptul de a nu posta sau a sterge acele comentarii care aduc injurii, cuvinte obscene sau denigreaza. Cu totate astea, nu sterge nimeni comentariile, ci chiar posteaza in continuare. Sa inteleg ca..... Eu ma gandesc ca trebuie cineva sa raspunda, fie administratorul care este obligat sa dezvaluie identitatile celor care scriu, sau nu stiu... atat timp cat este site propriu si dai liber la toti sa scrie, nu este normal sa raspunzi? Sau sa ajuti la identificarea celor vinovati. Voi vedea, oricum nu voi lasa asa problema
Cred ca il voi da in judecata si voi face si o plangere penala. Ma gandesc ca cineva trebuie sa raspunda
Mai stie cineva sa imi spuna ce sa fac in legatura cu injuriile pe care le-am primit pe un forum al unui site? Ce as putea sa fac? Il voi da in judecata pe administratorul siteului si el va fi nevoit sa dea ip-urile celor care m-au denigrat pe mine. Ce credeti, am sanse? Sau ce ma sfatuiti?
Am uitat sa mentionez ca mesajele nu sunt sterse nici acum, cu toate ca dupa mediere s-a postat un regulament prin care se spune ca nu se accepta injurii, cuvinte obscene etc. Cu toate acestea, site-ul isi rezerva dreptul de a nu posta sau elimina comentarii. Ce concluzie sa trag?