avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Activitate loriparla

Activitate loriparla

Răspuns la discuția Dobandire cetatenie
Multumesc!
Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o informatie in legatura cu dobandirea cetateniei romane. Copilul este major, tata anul acesta a obtinut cetatenia romana. Exista o cale sa o dobandeasca si copilul? Multumesc
Răspuns la discuția Executare silita
Multumesc!
Buna ziua, am dat un dosar de executare catre un executor judecatoresc. Problema este ca debitorul nu face operatiuni de incasare prin banca si astfel suma a ramas nerecuperata. In acelasi timp debitorul detine o cafenea care functioneaza si de unde ii vin bani. L-am intrebat pe executor daca nu pot fii executate sumele pe care le gaseste la un moment dat in casa cafenelui asta presupunand ca ar putea sa mearga la locatie. Dansul mi-a spus ca nu poate.... Stiti daca exista o astfel de posibilitate?
Multumesc
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o opinie.
Am avut venite 2 amenzi pentru lipsa rovinieta. Am platit in 48 de ore de la data la care mi-au venit plicurile, jumatate din sume. Acum mi-a venit poprire pe cont de la ANAF, motivand CNADNR-ul ca ei au afisat la domiciliu prima data procesele verbale (ceea ce nu e adevarat) si dupa le-au trimis si prin posta deci as fi depasit cele 24 de ore.. si in plus nu am platit suma rotunjita ,adica am platit 12,5 lei (cat era jumatatea dintr-o suma ) si nu am platit 13 lei (ca ANAF-ul nu accepta cu virgule....)X-(
Rezolv ceva dandu-i in judecata?
Multumesc
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti daca inainte de introducerea unei actiuni de recuperare bani prin Ordonanta de plata mai trebuie facuta mediere.
Multumesc
Răspuns la discuția Cumparare teren executat de banca
multumesc, cu siguranta o sa apelez la ajutor de la un specialist
Buna ziua, va rog sa-mi spuneti la ce pericole ma expun daca as cumpara un teren de la o banca, teren aflat in executare.
Multumesc
Multumesc