Am făcut acea solicitare dar nu vrea sa mi-o elibereze din cauză lipsei de inventar pe care probabil acum se gândește sa-si recupereze prejudiciul din banii angajaților desi noi nu avem nici o vina pentru ceea ce s-a întâmplat intre firma si proprietar.
Noul angajator solicita nota de lichidare cum fac sa o primesc de la fostul angajator fara sa ma afecteze lipsa aceea de inventar pe care nu am produs-o eu.
Buna ziua,
Am nevoie de nota de lichidare la următorul loc de munca,dar cei care trebuie sa mi-o dea refuza pe motiv ca gestiunea are lipsa de inventar acesta fiind in urma spargerii magazinului pe perioada in care magazinul a fost sigilat de proprietar,acesta neprimindu-si chiria pe câteva luni in urma.Ca si responsabil de magazin am făcut cele necesare la vremea respectiva când s-a constatat lipsa bunurilor adică am fost la politie si am făcut plângere.Cum trebuie sa procedez au vreun drept sa facă acest lucru?
buna ziua, as dori sa plec de la locul de munca fara a sta in preaviz dar angajatorul imi v-a inchide contractul de munca cu incompetenta profesionala.are acest drept sa faca acest lucru?mentionez ca lucrez ca vanzator iar incasarile sant foarte mici,ei considerand ca acest lucru se intampla din cauza mea.
va multumesc
buna ziua,doresc sa stiu daca pot sa reiau somajul in cazul incetarii cim cu art 56lit i.
am suspendat somajul in luna iunie 2013 in urma angajarii pe o perioada determinata de 3 luni,tot in cadrul aceleasi firme mi s-a prelungit contractul cu 6 luni.la 1.03.2014 contractul a expirat si a fost inchis cu art 56 lit i.am dreptul la reluarea somajului ?
buna ziua.am fost azi la firma care am lucrat ca sa intreb cum o sa recuperez bani iar cand am intrebat de bani mi sa spus ca inca lucrez la firma si ca figurez ca absent in conditia in care eu mi-am facut o cerere de incetare activitati cu data de 05.10.2013 cu acordu ambelor parti si ca iei nu sunt de acord.Vor sa-mi dau demisia si sa stau in preaviz in conditiile in care ei au restanta 2 luni intarzaiere la bani.Cum trebuie sa procedez?
buna seara,
Am lucrat la o firma de distibutie de la care am plecat deoarece nu plateau salariile la timp.Am ramas cu luniile august,septembrie si cateva zile din octombrie neplatite,am facut o cerere in care am cerut sa mi se precizeze data cand sa ma prezint ptr ridicarea drepturilor salariile cuvenite,insa nu mi s-a raspuns.Cum pot sa-mi recuperez salariile,pot sa-i dau in judecata ,ce sanse de castig am?