avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Activitate Elizar68

Activitate Elizar68

Nu stie nimeni sa ma lamureasaca cu acel articol de lege? Nu e nici un avocat pe aici?Bancile opresc tot ce intra in cont (chiar si alocatia, mi s-a intamplat) daca nu aduci dovezi cu ce reprezinta suma respectiva. Eu stiu ca aceste sume nu sunt supuse popririi, dar nu sunt foarte sigura, iar functionarii de la banca nu stiu nici ei, asa ca retin tot.
Si la mine e vorba de o suma mare.
Dar cum ramane cu articolul de lege care spune ca nu pot fi poprite sumele reprezentand credite nerambursabile ori finantari primite de la institutii sau organizatii nationale si internationale pentru derularea unor programe ori proiecte; Nu este aplicabil aici?
Buna ziua, am si eu o intrebare.Daca urmez niste cursuri de calificare la sfarsitul carora primesc subventie si am conturile bancare blocate, aceasta subventie este supusa popririi? Plata se face numai prin transfer bancar.
Va multumesc
Va rog sa-mi raspundeti pentru ca nu mai am la dispozitie decat o saptamana pana la implinirea termenului de 3 luni de la data ramanerii definitive a comunicarii.
Va multumesc
Va multumesc pentru raspunsuri. Deci sa inteleg ca obligatia de plata a cheltuielilor judiciare va ajunge la Administratia financiara de care apartin si mai departe urmeaza cursul executarii silite?
Buna ziua,
Daca am o amenda penala de 6000 lei si o platesc pana la expirarea termenului de 3 luni de la ramanerea definitiva a hotararii (sau de la comunicare?) dar nu pot plati si cheltuielile judiciare de 800 lei, ce mi se poate intampla in afara de executarea silita?
Amenda penala trebuie platita de trezoreria unde am domiciliul sau la cea de unde e instanta?
Va multumesc
Buna ziua,
Daca ultima mea incasare este in noiembrie anul trecut, eu nemaiavand alte contracte nici acum si nici pe viitor si PFA-ul nu este functional, dar nu pot sa-mi suspend activitatea si nici sa-l desfiintez pentru ca am datorii restante la ANAF si acelea trebuie platite, pot sa devin coasigurat in sistemul de sanatate acum in luna mai 2014 pe asigurarea sotului meu care lucreaza si contribuie lunar la CASS?
Răspuns la discuția Absolvent Drept
E suficient sa fii licentiat in drept ca sa te poti inscrie la concursul de primire in Barou sau iti trebuie practica in domeniu in prealabil?
Va multumesc. Daca hotararea a fost pronuntata de Judecatoria Buftea, iar pronuntarea s-a facut in lipsa inculpatului, de cand curge termenul pentru declararea apelului si unde se depune acesta? La Buftea sau la Curtea de Apel Bucuresti?
conducere sub influenta bauturilor alcoolice art.87 OUG 195.
Va rag raspundeti-mi. Hotararea din fond poate fi atacata in apel sa obtin suspendare fara alte obligatii?Fapta a fost savarsita la 30.09.2013.