avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Activitate hANGHIUC

Activitate hANGHIUC

Discuție dreptul omului
vin din nou cu alta intrebare ce sa fac ? cei de la mobins mi-au expediat scrisoarea recomandata inapoi spunind ca firma mutata fara a lasa
noua adresa cum imi pot recupera grupa a 2 ? unde pot gasi mobins.S.A.noua adresa? va multumesc mult ajutati-ma va rog
va multumesc mult incerc si varianta asta ...iar daca tot nu reusesc sa am adeverinta o sa ma adresez iar la voi ...multumesc
e drept ca am asteptat prea mult ...dar eu nu mai lucram in bucuresti ci in radauti la celalat capat de tara si am crezut ca actele nu se ard ca pe lemne cineva trebuia sa aiba grija de ele ...nu credeti?..in cartea de munca nu e scris nu stiu de ce ..ca si la fabrica de la radauti nu era scris mi-a dat imediat dupa revolutie adeverinta de grupa a doua...si acum eu ce fac? ramin fara adeverinta ptr ca unii nu stiu ce fac cu actele? multumesc mult
am lucrat din anul 1976 pina in 1979 la fab de mob militari bucuresti acum cau sa-mi completez dosarul ptr pensie dar cei de la mobins S.A. spun ca arhivele au ars si eu ramin fara grupa a 2 ..asta ma interesa ca am lucrat la slefuit in alb manual si aveam dreptul la grupa 2 ..cui sa ma adresez ptr grupa? va multumesc mult.

caut arhiva de la fabrica de mobila militari din anul 1976 cum nu mai exista nu stiu unde sa ma adresez ptr ami recupera anii lucrati acolo multumesc

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieti exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
cum am mai spus,in Romania pot deja sa ies la pensie,neclaritatea mea este daca Italia imi deschide dosarul de pensie odata cu cel din Romania sau trebuie sa ma interesez daca indeplinesc si aici conditiile conform legislatie lor.insumarea se mai face daca in Romania am deja anii suficienti?
multumesc mult!
am 58 de ani ,lucrez in italia din 2003 cu documente ,in romania pot iesi la pensie de drept .intrebarea mea mi se poate calcula inpreuna atit anii de vechime din romania cit si din italia ?adica imi pot depune dosarul de pensia in italia ..ptr ca aici am domiciliul multumesc anticipat
sunt la virsta de pensionare de drept in Romania,dar lucrez in Italia din 2002 si platesc cotizatie la statul italian.intrebarea mea este daca ies la pensie in Romania pot sa continui a lucra in Italia?
va multumesc anticipat pentru raspuns