avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... dreptul omului
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

dreptul omului

vin din nou cu alta intrebare ce sa fac ? cei de la mobins mi-au expediat scrisoarea recomandata inapoi spunind ca firma mutata fara a lasa
noua adresa cum imi pot recupera grupa a 2 ? unde pot gasi mobins.S.A.noua adresa? va multumesc mult ajutati-ma va rog
Cel mai recent răspuns: im82 , utilizator 08:49, 29 August 2014
Mergeti la Camera de Comert din zona și intrebati.
Pe internet gasiti unele site-uri ale acestora, al firmei, cu date de contact, puteti intreba la tel sau prin e-mail.
Alte variante : camerele de munca

...cautand pe net am gasit ptr. dvs. ca fabrica s-a vandut: www.avocatnet.ro/content/for...

Daca vorbim de baceeasi intreprindere, trebuie să cautați cine deține acum arhiva unității respective.
Luați legătura și cu foștii dvs. colegi.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime ... Dolena Dolena De unde pot solicita o adeverință ptr. pensionare , cu vechime si spor din perioada 1988-1990 ,încadrată ca inginer, la intr.de tricotare,,Crinul,, ... (vezi toată discuția)
Varsta de pensionare dodoambra dodoambra Buna ziua, Am 62 de ani inpliniti in octombrie 2013 (nascut in 1951) Sunt angajat din 1977 septembrie ca inginer. Repartitia am avut-o la o intreprindere cu ... (vezi toată discuția)
Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila "mobins sa"? ... GoghieG GoghieG Cine stie unde se afla arhiva fabricii de mobila \"mobins sa\"? Am nevoie de o adeverinta ca am lucrat in grupa 2 pentru dosarul de pensie. Am vorbit cu cei ... (vezi toată discuția)