Stimata doamna actul de proprietate e pe mama unicului mostenitor,actul de vanzare cumparare tot pe dumneaei iar in schita apare 1000 mp,in contractul de vanzare/cumparare 1000 mp doar in titul de proprietate apare 871 mp.In certificatul de mostenitor emis pe numele fiului decedatei(proprietarei)apare specificat citez"dreptul de proprietate asupra terenului in suprafata totala de 871m.p.(conform titlului de proprietate emis ulterior)-(1000 m.p.conform actului de vanzare /cumparare initial)".
Sotul lucreaza ca portar in cadrul serviciilor stundetesti Gheorghe Asachi.Are 4 luni de cand nu beneficiaza de sporul de 25% pt tura de la ora 22 la 6.Precizez ca lucreaza programul de 16 ore adica de la ora 15 la 7 dimineata.Exista o lge care sa/i dea dreptul de a primi acest spor si pentru turelede sambata si duminica care ar trebui platite la dublu.
Va rog frumos sa/mi raspundeti daca exista un temei legal pentru a revendica o bucata de teren din spatele gradinii mele.Am certificat de mostenitor,parintii ambii sunt decedati si in actul de vanzare cumparare apare suprafata de 1000mp iar in titlul de proprietate 871 mp.In certificatul de mostenitor specifica suprafata de 871 mp (in contractul de vanzare cumparare initial 1000 mp).As putea sa intru in posesia diferentei de teren de la 871mp la 1000 mp?
va rog sa-mi spuneti daca o asociatie non guvernamentala cu activitati pt copii si adulti care e pe punctul de infiintare poate incheia cu liceul unde desfasoara activitatile momentan un contrct de inchireire sau comodat pt a fi sediul asociatieiVa rog sa-mi dati temeiul legal
Daca nu pot folosi ca spatiu o locatie obisniuta(casa cu proprietarul decedat dar cu documente de la mostenitori)
VA MULTUMESC SI o zi buna!!!!!
Daca mama trebuie sa intre o luna in concediude crestere copil(tata a beneficiat de ccc)poate in luna respectiva sa depuna doc pt stimulent si sa mearga la munca ?
Va rog frumos sa-mi da-ti un raspuns clar vizavi de situatia urmatoare:in 12.09.2014 am nascut o fetita.Ca mama am intrat in concediu de 126 zile dupa nastere(pana pe 05.01.2015)iar apoi a intrat in concediu de crestere al copilului tatal.Pana la varsta de 2 ani(12.09.2016)am inteles ca trebuie sa mai beneficiez de un concediu de 1 luna (mama)pt crestere copil.Va rog sa-mi spuneti ce articol din legea maternitatii prevede astfel si daca pot beneficia care este procedura eventual documentele necesare.Va multumesc.O zi buna va doresc tuturor!!!
Am pe cineva care are 23 ani e in ultimul an de facultate si de o luna are un job de 4 ore .Intrebarea mea e daca poate sa beneficize in continuare de pensie chiar daca dupa licenta se angajeaza cu norma intreaga?Va multumesc.
Va rog sa-mi transmite-ti ce documente trebuie depuse la angajator pt a beneficia de reducerea programului de lucru pt a alapta copilul pana la implinirea unui an.Mentionez ca ma intorc la munca dupa cele 126 de zile de concediu de maternitate.Daca se poate trimite-ti si modele de formulare.O zi buna.