Cei de la electrica mi-au verificat contorul electic de la un magazin alimentar si au ajuns la concluzia ca inregistreaza mai putin decat era normal. Sigilile erau puse dar au spus ca in interiorul lui ar putes fi modificat si l-a trimis la metrologie. dupa 20 de zile am primit o factura in valoare de 96000 ( 96 mil ) si alta de 140 pt verificare . este o suma foatre mare. Ce pot face ?
astazi am vazut la tv ca se reduce varsta de pensionare pt persoanele cu gr1 de munca si ar bneficia 63000 pensionari. In aceeste conditii pt o pers feminina nascuta in 1959 luna 11 ce lucreaza din 1979 cu intrerupere de 1 an si are10 ani gr 1 cu 65% cand poate iesi cel mai devreme la pensie?
Institutia la care lucrez beneficiaza de un contract cu banca prin care nu se percepe nici un fel de comision si totusi a fost oprit comision si de administrare si de retragere numerar. cum sa procedez pt recuperarea banilor?
s a intocmit dosar penal pt difuzarea muzicii in scop ambiental, iar in momentul de fata dosarul este la judecatorie
Am fost acuzat de fapta prev. si ped. de art. 140, alin. 1, lit. “c” din Legea nr. 8/1996 pt ca aveam televizorul pe programul romania tv intr-un magazin alimentar.cum pot folosi art. 9, lit. “e” din Legea nr. 8/1996 pt apararea mea
la ce se refera art. 2781 alin 4 C.pr.pen
contorul e pus de 7 ani, media pe anul anterior ar fi una eronata
cei de la electrica mi-au verificat contorul electic si au ajuns la concluzia ca inregistreaza mai putin decat era normal. Sigilile erau puse dar au spus ca in interiorul lui ar putes fi modificat si l-a trimis la metrologie. ce se poate intampla daca au dreptate? mentionez ca contorul era sigilat. Pot fi acuzat de furt?
In urma unui control efectuat la un magazin alimentar, organul de cercetare penala a precizat in referatul intocmit ca nu detin licenta eliberata de catre U.C.M.R. – A.D.A. pentru difuzarea muzicii in mediul ambiental, dar intrucat a constat ca televizorul functiona pe canalul de stiri Romania TV si nu pe un canal muzical, consider ca nu era necesara detinerea unei licente pentru difuzarea muzicii in mediu ambiental, prevazuta de art. 140, alin. 1, lit. “c” din Legea 8/1996. Fac precizarea ca art. 9, lit. “e” din Legea nr. 8/1996 prevede ca nu pot beneficia de protectia legala a dreptului de autor stirile si informatiile de presa si din aceasta cauza am crezut ca este simplu de castigat si nu am consultat un avocat. amenda este de 300 ron iar un avocat costa mai mult.
Cred ca am facut o greseala si am contestat rezolutia, ordonanta de NUP si amenda.maine este primul termen.am fost acuzat de art. 140, alin. 1, lit. “c” din Legea 8/1996