avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate beberaul

Activitate beberaul

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
ii mai faceti si masaj? si toate alea? as lua copilul si dusa as fi...
Mare dreptate aveti, am dat blocul pe casa, dar imi este si frica sa ma gandesc cum voi dormi acolo, mergem momentan sa verificam lucrarile si vreau sa va zic ca nu inteleg cum ii lasa sa latre asa fara niciun rost, ma gandesc ca daca latra trebuie bagat in seama , trebuie sa iesi sa vezi ce este cu el...sunt acei oameni care nu au nici o treaba sa iasa sa-i spuna cainelui sa taca , sa se joace cu el , sa-l bage in seama, incontinuu latra fara motiv si dupa el si ceilalti , un singur vecin are bun simt si isi cheama catelusa cand o aude agitata stiind ca deranjeaza, vom vedea cum ne obisnuim cu toate astea....eu voi renunta in a-mi achiziona un caine, doar sa fiu injurata de vecini si cainele blestemat...cred ca o pisicuta e suficient...
Buna ziua, am intocmit in data de 15 martie a c , la notar , un antecontract de v - c teren, nedezmembrat ,neintabulat, promitentul vanzator fiind investitor al locului , avand cumparat acest teren de la alta persoana , neachitat integral, un teren de 12 000 mp , care urma sa fie impartit in loturi , ceea ce s-a si intamplat, sa il dezmembreze si , intabuleze , etc, pana la data de 20 .09.2017 . Terenul s-a achitat integral de catre noi . D-l investitor nu este gata cu actele promise , de aceea nu putem sa facem contractul propriu zis , si temrenul a expirat . De la notar ne - au sfatuit sa scriem pe antecontract , de mana ca prelungim perioada , sa semnam , sa stampilam , sau ..pot eu intocmi un act aditional de prelungire a perioadei, la calculator, pana la intocmirea contractului , cu care sa merg la promitentul vanzator sa semnan si sa stampilam , cum este mai bine, fara sa mai recurgem la serviciile notarului! Va multumesc !!
Răspuns la discuția litera gresita in contract de v-c
MULTUMESC FRUMOS!!!
Buna ziua, am o problema cu vanzarea apartamentului prin "prima casa" deoarece am contract de v-c din 1991 redactat la masina de scris si in loc de liera "C" s-a batut liera " G " , asa apare in contractul de v-c noi fiind primii proprietari de dupa Revolutie, si asa apare si in extrasul CF cu litera gresita la nume , cum se poate indrepta aceasta greseala ? ca sa nu fie problema la banca?

Multumesc !!!
Buna ziua, va multumesc pentru informatii, cineva mi-a sugerat sa o rezolvam printr-un mediator, ambele parti implicate sunt de acord cu rezolvarea acestei probleme, deci credeti ca asa ar fi mai usor si d.p.d.v legal si financiar?
multumesc, asta asa...in mare....nu?
Buna ziua, aveti idee cam la ce costuri se ridica rezolvarea acestei cauze, in cazul in care vom ajunge in instanta, tinand cont ca tatal legal nu are nici o pretentie asupra copilui, stiind ca nu este al lui si nedorind sa apara ca tatal acestui copil?
va multumesc din suflet pentru raspunsuri !!!
Buna ziua, v-as fi f recunoscatoare daca m-ati ajuta cu niste sfaturi : am nascut in 16 oct 2013 - o fetita pe care nu o pot trece pe numele tatalui biologic desi sunt divortata din 6 febr 2013 - in dreptul numelui tatalui fiind trecut fostul sot cu care nu am mai avut leg intime de vreo 3 ani, deci 100% nu poate fi el tatal ,actualul meu iubit fiind tatal fetitei si dorindu-si f mult sa o recunosca , insa legea spune ca fetita a fost conceputa inainte de pronuntarea divortului si fostul sot este trecut in certificat ca si tata desi el nu are nici o leg. , va rog din suflet sa ma invatati ce sa fac, trebuie sa existe o portita, deoarece nu-mi permit financiar sa deschid actiune judecatoreasca.