avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Activitate genni

Activitate genni

Buna ziua,
Am o firma de second hand care e infiintata de doua luni si doresc sa donez niste marfuri altei pers.juridice.Am voie sau am o limita referitor la valoare? Functionand de doua luni doar cifra de afaceri e mica inca.Multumesc.
Buna ziua,

Cine ma poate ajuta cu un model de cerere solicitare numar licenta Belgia in vederea recuperarii accizelor? Si cat ma costa obtinerea acestui nr.? Multumesc.
Răspuns la discuția cesiune de creanta
Ok...vad ca nimeni nu ma poate ajuta...atunci cum imi pot recupera taxa de mediu in cazul meu? Masina e leasing si finantatorul a platit-o, acesta la randul lui facturandu-mi-o mie...de drept eu trebuie sa recuperez acesti bani intrucat eu i-am platit. Raiffeisen spune ca nu pot sa-i recuperez. Ce sa fac? Multumesc.
Buna ziua,

Am un camion in leasing si taxa mediu a platit-o finantatorul, Raiffeisen in cazul nostru. La randul lor raiffeisen mi-a facturat aceasta taxa...deci, eu am suportat-o.Acuma vreau sa-mi recuperez taxa si Raiffeisen imi cere sa semnez o cesiune de creanta insa sa suportam costul onorariului notarial. Ce sa fac?
Răspuns la discuția legea franceza
Nimeni nu ma poate ajuta?#-o
Discuție legea franceza
Buna ziua,

Ce spuneti de acest "comunicat"? [ link extern ]

Unii spun ca trebuie sa ne luam un reprezentant francez daca avem firma de transport si incarcam/descarcam in Franta. Ce spuneti de asta? Multumesc.
Răspuns la discuția pensie suplimentara
De ce nu merita, va rog? Argumentati-mi. Multumesc.
Buna ziua,

Cine ma poate sfatui cum e mai rentabil sa procedez in urmatoarea situatie? Sunt angajat cu carte de munca fiind incadrat cu salariul minim, 1250 brut. As dori sa beneficiez de ceva mai mult la pensie, deci, sa cotizez undeva suplimentar.Multumesc.
Discuție Impozit cladire
Buna ziua,
Cine ma poate lamuri in urm. situatie? Am inchiriat o casa unde intr-o camera imi desfasor activitatea economica. As putea sa fac evaluare doar pe camera respectiva? Toate utilitatile (apa, gaz, curent...) imi vin pe firma in momentul de fata. Le pot lasa tot pe firma si sa mentionez in contract ca firma plateste pt. toata cladirea utilitatile ? Sau ce am de facut?
Răspuns la discuția D318
in octombrie 2015 a fost actualizat...pe site-ul anaf este dar nu-l pot descarca....d-le george,nu e vorba de nerabdare...de doua zile astept ajutor si inca nu am primit.