avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cesiune de creanta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cesiune de creanta

Buna ziua,

Am un camion in leasing si taxa mediu a platit-o finantatorul, Raiffeisen in cazul nostru. La randul lor raiffeisen mi-a facturat aceasta taxa...deci, eu am suportat-o.Acuma vreau sa-mi recuperez taxa si Raiffeisen imi cere sa semnez o cesiune de creanta insa sa suportam costul onorariului notarial. Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: genni , utilizator 14:36, 27 Octombrie 2016
Ok...vad ca nimeni nu ma poate ajuta...atunci cum imi pot recupera taxa de mediu in cazul meu? Masina e leasing si finantatorul a platit-o, acesta la randul lui facturandu-mi-o mie...de drept eu trebuie sa recuperez acesti bani intrucat eu i-am platit. Raiffeisen spune ca nu pot sa-i recuperez. Ce sa fac? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se recupereaza taxa de mediu platita ptr auto in leasing ? mihaela gheorghe mihaela gheorghe Am un auto achizitionat in leasing ptr care am platit taxa de mediu in 2016 . Am solicitat firmei de leasing sa faca demersurile de recuperare si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Cost inchdere contract lesing auto RAMONEL0109 RAMONEL0109 In 2007 am achizitionat o masina in leasing pe 3 ani. Acum la sfarsitul leasing-ului odata cu ultima rata am mai primit o factura de 200 euro+TVA - cost ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa mediu de la firma de leasing costelino1968 costelino1968 Cum recuperez taxa de mediu de la firma de leasing ,taxa care a fost achitata de mine in contul ifn bistrita nasaud. Am avut pe leasing ... (vezi toată discuția)