avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 195 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa mediu de la firma de leasing
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa mediu de la firma de leasing

Cum recuperez taxa de mediu de la firma de leasing ,taxa care a fost achitata de mine in contul ifn bistrita nasaud.
Am avut pe leasing un opel astra ,am terminat de achitat masina si anul trecut am vandut-o
Cumparatorul ma intrebat daca am recuperat taxa si am zis ca nu
Cand a vrut omul sa treaca masina pe numele lui si a fost la finante sa vada daca e recuperata taxa surpriza;Taxa a recuperat-o ifn bistrita nasaud:
E norma sa recupereze ei taxa achitata de mine?eu cred ca nu......ce as putea sa fac sa recuperez taxa de la ei?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 13:24, 6 Octombrie 2014
este o imbogatire fara justa cauza din partea societatii de leasing. in mod normal ei trebuiau sa va dea actele /eventual o imputernicire pentru a recupera taxa in numele lor. Va trebui sa le faceti o adresa prin care sa le solicitati sa va restituie suma recuperata. Daca nu vor, ii dati in judecata si le cereti contravaloarea taxei, facand dovada ca d-voastra ati platit-o cu acea factura pe care ei v-au emis-o pt plata taxei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare de la firma de leasing costelino1968 costelino1968 Buna ziua,am avut o masina pe leasing de la ifn bistrita nasaud.am platit taxa de poluare in contul ifn bistrita, si am avut surpriza ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa prima inmatriculare de catre firma de leasing fara acordul utilizatorului tania1982 tania1982 Buna ziua, as dori sa stiu daca mi-am pierdut dreptul de a recupera contravaloarea taxei de prima inmatriculare recuperata de firma de leasing fara acordul meu ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ? cata1569 cata1569 Buna seara. In 9.05.2007 am platit taxa prima inmatriculare 1414 ron si in 11.05.2007 inca o diferenta de 1401 ron (deci total 2815) pentru un Opel Astra ... (vezi toată discuția)