avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 187 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare taxa poluare de la firma de leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare taxa poluare de la firma de leasing

Buna ziua,am avut o masina pe leasing de la ifn bistrita nasaud.am platit taxa de poluare in contul ifn bistrita, si am avut surpriza cand am vandut masina, ifn bistrita a recuperate taxa de poluare,pe care am achitat-o eu.
Pot sa-i dau in judecata ca sa:(( recuperez taxa achitata de mine?
De la finante am fost informat ca ei au recuperate
cele mai multe taxe,de la proprietari de masini







Cel mai recent răspuns: Alexandru Canciu , Avocat 17:17, 7 Octombrie 2014
puteti sa ii dati in judecata, deoarece ei au platit-o dar v-au refacturat-o d-voatra, deci d-voastra sunteti platitorul taxei in final.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa mediu de la firma de leasing costelino1968 costelino1968 Cum recuperez taxa de mediu de la firma de leasing ,taxa care a fost achitata de mine in contul ifn bistrita nasaud. Am avut pe leasing ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare platita in 2011 mai este valabila? LILI25 LILI25 Am cumparat o masina cu taxa de poluare platita in 2011. La serviciul inmatriculari mi-a fost respin dosarul pe motiv ca taxa nu este platita pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Tva perceput corect? cristinalauraconst cristinalauraconst Buna ziua, am o problema legat de un tva si nu stiu cum este corect. In 2008 am achizitionat o masina in leasing pentru care firma de leasing a platit ... (vezi toată discuția)