avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Activitate cameliaghinea

Activitate cameliaghinea

Vă rog să-mi răspundeți si mie, dacă eu am facut donație fiicei mele un apartament cu uzu fruct viager, iar ea a făcut un credit fără să știu eu, intrebare, dacă, Doamne ferește, nu poate plăti creditul, apartamentul dat de mine este in pericol?, mulțumesc
Camelia Ghinea
Buna ziua,
Pentru buletin care se expira, l-am luat in spatiu, casa fiind a mea, dupa divort, mai are drepturi? adica nu mai pot sa-l dau afara din casa daca am semnat ca-l iau in spatiu?
Multumesc
nu am divortat, sant casatorita din 2010, cand l-am internat in 2011, la spitalul 9, avea fisa acolo si mai fusese internat cu 8 ani in urma, mai are drepturi la ceva, daca divortez?, ma gandesc la pensie de intretinere?, dar lucreaza, are servici!
multumesc
Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca are dreptul la casa sotul meu?, a fost internat la spitalul 9, inainte de divort si dupa divort. Acum in prezent are o noua cadere psihica si cred ca trb. internat din nou dupa sarbatori!! Garsoniera este a mea cumparata inainte de casatorie. Are alte drepturi fiind in aceasta situatie?, eu nestiind ca a fost internat si ca are asemenea probleme psihice, am aflat dupa casatorie
Multumesc
O zi buna

Buna ziua,

Intrebarea mea este: daca nu sunt agajata dar am carte de munca si vreau sa imi platesc singura totul cat m-ar costa? se poate sa imi platesc singura...pt a avea asigurare de sanatate si vechime in munca..
Acestea se platesc la salariu minim pe economie, sau la orice suma?
multumesc.
:(