avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Activitate nanne

Activitate nanne

Buna ziua cum pot obtine o autorizatie pentru reabilitarea termica a apartamentului ?
Discuție permis auto
buna ziua ...va rog sa imi spuneti cum sa procedez pentru a sustine examenul pentru permis de conducere in Bucuresti ,....eu avand domiciliul in jud . Giurgiu
daca imi fac o viza de flotant in Bucuresti este ok ?
Răspuns la discuția CARTE IMOBIL
multumesc pentru raspuns ...deci in concluzie sunt obligate sa depun copie de actul de dobindire si acte de identitate ?
daca refuz este vreo consecinta ?
Discuție CARTE IMOBIL
Va rog sa imi spuneti baza legala prin care Asociatia de Proprietari a blocului are dreptul sa ceara copie de pe actul de proprietate al apartamentului si copii ale actelor de identitate
Răspuns la discuția Diploma studii
multumesc
as dori niste sfaturi cum ar trebui sa procedez pentru ca stiu cazuri concrete in care institutiile de stat nu au refuzat absolventii acestei facultati
buna ziua in am absolvit in 2012 Universitatea Internationala Deschisa Tehnoeconomia Europeana
Academia de Tehnoeconomie si Cooperare Romana Americana
...ce valabilitate are o procura data de un tatal copilului mamei copilului pentru a merge cu copilul in concedii in strainatate ?
buna ziua ..am diploma de facultate fara avizul Ministerului Invamintului ... mi se cere sa fie vizata cum procedez ...vreau sa particip la un concurs de promovare si nu prea pot ...
va rog sa ma ajutati
buna ziua .. doresc sa stiu daca exista cumva vreo ordonanta de scutire de la plata penalitatilor la impozitul pe cladire si autoturism....multumesc