avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Activitate ioanhategan

Activitate ioanhategan

Discuție Sturt Up Nation
Buna ziua,

As dori sa aflu daca un rezident Irakian are dreptul sa acceseze Programul Start Up Nation
Buna ziua, Ma puteti ajuta va rog cu urmatoarea situatie? Dupa 15 ani de casatorie ne am decis sa divortam. Sotia a contactat un avocat dar motivele prezentate de ea cum ca inca de la inceputul relatiei nu ne-am inteles sunt eronate. ( adevaratul motiv este infidelitatea din partea ei si doreste divortul cat ma repede posibil) . Avocatul i-a trimis documentul cu respectivul motiv pentru a fi semnat de amandoi. In document mai apare si urmatoarea informatie: " In drept ne intemeiem cererea pe dispozitiile art.373lit. a) din C.civ, art 374C.civ.,art.383, Noul Cod Civil, art 915 alin 1 si art929-931 C.proc.civ." As dori sa stiu daca se poate sa semnez un astfel de document cu articolelel mai sus mentionate fara sa fiu prejudicat. Chiar doresc acest divort ....dar motivele nu mi se par corecte.
Va multumesc!
Buna ziua,
As dori sa obtin daca se poate niste lamuriri in legatura cu locuinta parintiilor mei.
Suntem 3 frati, iar parintii doresc sa transfere locuinta lor pe numele meu. As dori sa aflu daca dupa acesta tranzactie ceilalti 2 frati ar avea dreptul ( dupa decesul parintilor) sa atace in instanta actul de proprietate. Sau care ar fi pasii necesari ca cei doi frati sa nu aibe nici un drept asupra locuintei.

Va multumesc.
Astept feedback-ul d-voastra cu mult interes
Discuție Catelus la bloc
Stimati Domni/ Doamne,

Detinem un catelus in Cluj-NApoca rasa caniche de 9 Kg ( vaccinat la zi), si de mai multe saptamani vecina noastra ne ameninta cu reclamatii la Politie datorita faptului ca atunci cand catelusul aude zgomote mai puternice pe casa scarii latra ( mai ales datorita galagiei facute de fiul doamnei).

Tin sa mentionez ca in majoritatea cazurilor, nu este ora de liniste. ( Ora de liniste: 13h00-15h00/ 22h00-08h00)

Este posibil va rog sa ma informati in ce situatii as putea intra sub incidenta legii? Ar trebui sa solicit asistenta in cazul in care ma trezesc cu politia la usa?

Va multumesc anticipat pentru atentie.

IMHategan

Discuție RCS/RDS
Buna seara.

Am o problema in legatura cu instalarea serviciilor RCS/RDS. In data de 29.07.2017 am semnat un contract pentru instalarea serviciilor de TV/Internet in Cluj Napoca. In data de 01.08.2017 am primit un SMS in vederea instalarii serviciilor respective in data de 02.08.2017. Pana astazi 08.08.2017, unicul raspuns din partea companiei RCS /RDS a fost ca ma vor contacta cand vor avea toate echipamentele necesare.
Exista vre-o posibilitate de a denunta/rezilia respectivul contract?
Astept feedback-ul d-voastra.
Va multumesc.