avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa parinteasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa parinteasca

Buna ziua,
As dori sa obtin daca se poate niste lamuriri in legatura cu locuinta parintiilor mei.
Suntem 3 frati, iar parintii doresc sa transfere locuinta lor pe numele meu. As dori sa aflu daca dupa acesta tranzactie ceilalti 2 frati ar avea dreptul ( dupa decesul parintilor) sa atace in instanta actul de proprietate. Sau care ar fi pasii necesari ca cei doi frati sa nu aibe nici un drept asupra locuintei.

Va multumesc.
Astept feedback-ul d-voastra cu mult interes
Cel mai recent răspuns: bestlegis , utilizator 22:43, 28 Aprilie 2018
Contract de vânzare-cumparareautentic, la notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fel de contract ? hecla hecla Buna ziua, as avea nevoie de sfatul d-voastra. As dori sa stiu ce fel de contract as putea incheia cu mama, in care nu e necesar acordul unchiului meu( el ... (vezi toată discuția)
Probleme succesiune CALIN74 CALIN74 ma aflu in situatia: parinti decedati in 1987 si 1997; sora mea ia in 1992 titlu de proprietate cu ce aveau parintii iar anul acesta in loc sa-si cheme fratii ... (vezi toată discuția)
Mare rugaminte KIuliana KIuliana Buna ziua, am dori si eu va vor mult sa imi da-ti cateva sfaturi. Parintii mei au o casa la tara cu 3 camere si o curte marisoara. Noi suntem 4 frati. Dintre ... (vezi toată discuția)