adica cei care au pierdut in prima faza ,au pierdut si de data aceasta ?????pt ca nu au avut avocat ???
pai pe mine m a dat asociatia si a castigat in prima faza .nu cu sentinta asta Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite acţiunea.Obliga pârâtul, sa-i plătească recl.suma de 1386,73 lei, din care 720,57 reprez.chel. de întreţinere pe perioada februarie 2010- decembrie 2012 şi 666,16 lei, pernalităţi de întârziere.Ia act că recl nu solicită obligarea pârâtului la plata chel. de judecată. Cu recurs, în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică , azi 06.12.2013.
nu am cunostinte de drept imi puteti spune cum se traduce urmatoarea hotatare .Solutia pe scurt: Admite recursul. Modifică sentinţa civilă recurată în sensul că Admite excepţia lipsei calităţii procesuale active . Respinge acţiunea ca fiind formulată de o persoană fără calitate procesuală activă. Obliga intimata la plata către recurentă a cheltuielilor de judecată în cuantum de 58 lei. Irevocabilă.
Document: Hotarâre 516/2014 16.04.2014 se mai poate ataca undeva
trebuie conceput documentul ca ce ?declaratie intampinare sau cum se numeste inscrisul pe care eu il atasez .pot sa depun celelate decizii care au fost luate in favoarea paratilor ca si probe
am angajat unul pe fond si mi a pierdut procesul desi ceilalti care nu au avut avocat au castigat ?si a luat banii si nu s a prezenntat la proces e bine asa ...credeam ca pot eu sa sustin recursul
am facxut un recurs la un proces cu o asociatie de proprietari ,doamna judecator nu m a lasar sa iau cuvantul mi a spus sa depun inscrisurii inseamna ca eu trebuie sa dovedesc de ce am facut recurs la [prima hotarare sau cum procedez
. se poate sa m,a ajutati
care este perioada platii a acestei indemnizatii de 0,85 anterioara pt a putea beneficia de plata concediului de maternitate si care estre procedura si actele premergatoare platii acesteia?
Daca platesc CAS si CASS intr- o profesie liberala imi pot lua concediu de maternitate ?
Sau daca am contract de 4 ore la firma, mai platesc CAS si CASS pt profesia liberala ?
Pot cere concediu de maternitate la contractul de 4 ore, ma plateste statul sau angajatorul ?
am absolvit FACULTATEA DE DREPT SI ADMINISTRATIE PUBLICA SPECIALIZARE ADMINISTRATIE PUBLICA ma intereseaza care ar fi alte domenii in care ma pot angaja in afara de administratie publica??????? ma poate ajuta cineva ???????