faza e ca nu sunt casatoriti civil,traiesc in concubnaj de 16 ani si au 16 ani de cand locuiesc impreuna in casa care au construit-o imreuna,o casa destul de valoroasa,iar el acum vrea sa o dea afara din casa prin ordin judecatoresc cu motivul ca e o alcoolica. faza nasoala e ca ea nu vrea sa plece din casa si sta de suportta toate aste pt cei 3 copii care ii au impreuna.
chitantele nu le am deoarece nu am dat importanta pt ca nici nu visam sa ajung in situatia asta
e pe bune cu politia,primaria,etc, nu se rezolva nimic asa. Au fost nenumarate plangeri facute la politie,dar nimeni nu au luat-o in seama deoarece ar avea o eputatie de alcoolica.
as putea sa ies din tara baietelul meu de 7 luni ? mentionez ca sotul meu lucreaza in Spania si nu poate sa plece de la servici pentru a veni sa facem pasaport copilului.
buna seara. Am avut neplacerea sa asist pe strada la o cearta intre doi soti care s-a terminat cu bataie crunta asupra sotiei. in acel timp am scos telefonul sa filmez toata scena si am sfarsit injurata si jicnita de catre inculpat intr-un mod foarte urat. Il cunosc pe acest individ de mult timp si asa isi bate sotia mereu. Am reusit sa discut la cateva zile cu sotia lui care mia zis ca a fost la politie si i s-a spus ca nu are timp de de prostiile lor. chiar nu exista nici o metoda de a intrerupe aceste scene la care toata lumea din localitate asista? vreau sa mai mentionez caci vecinii acestei familii sunt terorizati de certurile si bataile lor,e ceva groaznic,iar daca incearca cineva numai sa ii spuna sotului sa o lase in pace si sa nu o mai bata asa crunt iese cu scandal. Astept o parere...
de 2 ani locuiesc cu bunicii paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera pe casa si pamantul extravilan si intravilan. In acest timp eu am investit aproximativ 6000 euro in casa si curte,dar situatia in care ei ma pun si faptul ca eu m-am imbolnavit de inima din cauza lor ma fac sa renunt la aceste cate. cum sa fac sa imi recuperez banii si sa renut la casa? va rog mult sa ma ajutati sunt disperata
deci pot ramane pierduta de bani? dar daca as merge cu marori sa dovedesc ca am bunuri ce nu pot fi luate cum ar fi,,termopane,gard la strada, renovarea a 2 camere din casa, etc."?
Si eu sunt tot in acceasi situatie,numai ca la mn traiesc amndoi batranii si nu mai suport tatea pretentii ale lor. Doar ca eu am mai investit si vreo 6000 de euro in repararea casei si a celor din curte. nu stiu cum sa recuperez banii ca sa pot sa imi iau bagajul si sa plec unde vad cu ochii.
de 2 ani locuiesc cu bunicii paterni care mi-au facut acte de vanzare cumparare cu clauza de intretinere viagera pe casa si pamantul extravilan si intravilan. In acest timp eu am investit aproximativ 6000 euro in casa si curte,dar situatia in care ei ma pun si faptul ca eu m-am imbolnavit de inima din cauza lor ma fac sa renunt la aceste cate. cum sa fac sa imi recuperez banii si sa renut la casa? va rog mult sa ma ajutati sunt disperata