avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Activitate maitairina

Activitate maitairina

Bună ziua! O persoana care are interdictie de a întra în tarile UE poate întra în Spania pentru a merge la munca și sa fie monitorizata de acolo? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Stimulent
Conteaza programul de lucru? Pot beneficia de stimulent si daca ma angajez cu jumatate de norma?
Discuție Stimulent
Buna ziua! Momentan sunt in CCC, copilul împlinind doi ani pe 1 februarie 2020. Nu ma mai pot intoarce la locul de munca, fiind altcineva in locul meu si mi s a oferit un post la aceeasi firma, dar in alta localitate, mult mai departe de domiciliul meu si am fost nevoita sa refuz. M au anuntat ca raman angajata lor pana gasesc altceva. In acest caz ce se intampla cu acel stimulent, cum mai pot beneficia de el? Multumesc!
Răspuns la discuția Concediu
Buna ziua. O intrebare..alocația de stat poate intra mai devreme decat indemnizația?
In cat timp timp de la depunerea dosarului incep sa se vireze banii?
Multumesc mult! Am rezolvat problema asta, i-am explicat si eu frumos cum e cu aceasta lege. Din cate am inteles, doamna a preluat de curand sarcina de a se ocupa de aceste dosare si nu știe foarte multe.
Discuție Concediu
Buna ziua. Eu trebuie sa depun dosarul pt CCC, dar de ce la primărie se insista ca cele 126 de zile de concediu sunt obligatorii? Eu am nascut pe 1 februarie. Deci post natal am avut de la 1 februarie până la 31 martie. Sunt 59 de zile, insa o doamna insista pe cele 126.
Buna dimineata! Am o intrebare, ca pana acum nu am primit un raspuns, dupa ce intru in concediul prenatal la cat timp voi primi plata acestuia?
Discuție Prenatal
Buna seara! Cand se plătesc banii pentru concediul prenatal?
Buna seara! Vei putea beneficia de indemnizație. Vei avea nevoie de o cerere pe care trebuie sa o semneze directorul liceului, in care se specifica situatia școlară. Am fost si eu in aceeasi situație. Sper ca te ajuta răspunsul! O seara bună!