avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Activitate cosmyn86

Activitate cosmyn86

Bună dimineața,în cazul unui credit care a fost declarat de IFN-ul ce la acordat ,,,Cont neînchis,scos în afara bilanțului,,,,mai pot fi continuate proceduri de executare/vândut către firme de recuperare?
Lucrez in sistemul bugetar.Sotia nu a lucrat pentru a beneficia de drepturi bănești după nașterea copilului si am solicitat eu stimulentul de inserție fără am mai întrerupe activitatea. As vrea sa aflu dacă după 4-5-6 luni (in care am primit stimulentul )pot sa solicit concediul creștere copil si sa mă întorc la serviciu in termenul legal de până în 2 ani pentru a putea cere apoi din nou stimulentul?
Răspuns la discuția Contract închiriere
Am înțeles.Multumesc pentru răspuns.
Bună ziua.Contractele de închiriere locuință mai pot fi încheiate în format fizic sau numai în spațiul virtual ANAF? (Chiriașul își va deconta valoarea chiriei prin locul de muncă,deci are nevoie de contract și dovada înregistrării în format fizic)
Răspuns la discuția Concediu creștere copil.
Mulțumesc pentru răspuns.Eram nelămurit deoarece într-unul din articolele este menționat că la intrarea în CCC trebuie specificată opțiunea de 1 sau 2 ani,dar poate l-am interpretat eu greșit......
Buna ziua.Pot solicita o perioadă mai mică de CCC..,....,ca de exemplu după 5-6 luni sa îmi reiau activitatea la locul de muncă.? ((Soția nu poate beneficia de drepturi bănești)).
Răspuns la discuția Ore suplimentare bugetari
Acest program de 24 cu 48 nu este permanent .... sunt luni când se respectă 24/72......... problema principala este că oare chiar pot unele instituții ale statului să modifice programul din codul muncii doar fiindcă sunt instituții cu regim special?

cosmyn86 a scris:

24/48 iar în cim 40 pe săptămână dar în regulamentul interior zic ei că este specificat că pot lucra maxim 48 pe săptămână fără ore suplimentare cu toate că în codul muncii apar 48 incluzând orele suplimentare.

Cornel Vasile a scris:

Care este programul dvs de munca si care este durata timpului de munca mentionat in c.i.m. ?

24/48 iar în cim 40 pe săptămână dar în regulamentul interior zic ei că este specificat că pot lucra maxim 48 pe săptămână fără ore suplimentare cu toate că în codul muncii apar 48 incluzând orele suplimentare.

Cornel Vasile a scris:

Care este programul dvs de munca si care este durata timpului de munca mentionat in c.i.m. ?

Am înțeles......In concluzie chiar daca am lucrat ore suplimentare nu mai am dreptul la recuperare fiindcă am avut concediu.?Imi rezultă că am 42 de ore pe săptămână și atunci colegul care în aceste 3 luni a făcut cate168 de ore și de asemenea a patra lună în concediu.....la el rezulta 32 de ore saptamanal......oare este corect.???Corectatima daca am tras concluzia greșită,eu așa văd problema.
Buna dimineata.Am următoarea problema.Lucrez 240 de ore/luna.Angajatorul (bugetar fiind) vrea sa îmi facă media orelor lucrate săptămânal din ultimele 4 luni conform codului muncii.INTREBARE:daca eu am lucrat 3 luni cu acest program și a patra lună am fost in concediu de odihnă , angajatorul îmi va împărții cele 720 de ore la 17 săptămâni cât sunt in 4luni sau la 13 săptămâni cât eu am fost prezent la serviciu?