avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Activitate sarisha

Activitate sarisha

Buna ziua,

Ce se intampla daca un cetatean bulgar primeste o amenda de circulatie pe teritoriul Romaniei si nu o plateste?
Buna ziua,
O hotarare AGOA a unei firme listata la bursa trebuie publicata la ONRC?
Am publicat convocatorul pentru aceasta adunare la Monitorul Oficial, cu 30 zile inainte, insa nu stiu daca hotararea finala mai trebuie publicata.
Mentionez ca pe ordinea de zi este schimbarea auditorului societatii (+ desemnarea persoanei imputernicite pt semnare documente + aprobarea datei de inregistrare).
Multumesc!
Răspuns la discuția Contestatie la executare
Da, i-am pus eu titlul gresit, insa, dupa cum am specificat si in intrebarea initiala, eu am solicitat avocatului contestarea titlului executoriu.
Sa inteleg ca avocatul a contestat executarea silita, in loc de titlul executoriu, cum am cerut eu? Oricum, in tot acest timp, am avut poprire infiintata pe salariu.

Titlul executoriu nu se contesta in 10 sau 15 zile de la primire? Mai pot face ceva acum?
Cand l-am sunat, avocatul a spus ca se va duce la apel.....
"Cu apel în 10 zile de la comunicare. Cererea de apel se depune la Judecătoria X. Pronunţată în şedinţă publică, azi 16.02.2016.
Document: Hotarâre Y 16.02.2016"

Se poate face ceva la Curtea de apel, sau este cazul unei noi contestatii, de data aceasta catre cine trebuie?

In titlu scrie ca cei care au obtinut executarea sunt cei de la o firma de recuperari (Seragis, sau cam asa ceva), prin Asset (o alta firma de recuperare) - mandatat. Pe portaljust, la intimat este trecut cel mandatat (Asset). Avocatul spune ca a contestat executarea, nu altceva......
Buna ziua,
In luna decembrie am angajat un avocat pt a contesta un titlu executoriu. Dupa amanarea pronuntarii in prima sedinta, acum instanta a decis urmatoarele:
"Admite excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a intimatei invocată prin întâmpinare. Respinge contestaţia la executare formulată de contestatorul X în contradictoriu cu intimata Y. Cu apel în 10 zile de la comunicare."
Imi poate spune cineva ce inseamna de fapt "exceptia lipsei calitatii procesuale pasive a intimatei"?
Multumesc!
Discuție Adresa
Buna ziua,
Trebuie sa fac o adresa catre o societate de colectare si recuperare debite, prin care sa ii rog sa imi aprobe plata unui debit catre clientii lor in data de 23.10.2014. Acest debit trebuie achitat cat mai repede, avand in vedere ca au o hotarare judecatoreasca, insa pe contul societatii noastre a fost infiintata o poprire si plata nu se poate face pana pe 23. Imi puteti spune in mare cam care ar fi formularea unei astfel de adrese (model)?
Răspuns la discuția Incadrare studii superioare
Va multumesc!
Răspuns la discuția Incadrare studii superioare
Freeelis, sa inteleg ca orice functie as alege, este cam acelasi lucru?
Spre rusinea mea, va spun sincer ca nu cunosc la ce se refera acesti "coeficienti de ierarhizare a salariilor in functiie de nivelul de pregatire" despre care vorbiti.
Se poate da un exemplu concret?

Va multumesc!