avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Adresa
Discuție deschisă în Executare silită

Adresa

Buna ziua,
Trebuie sa fac o adresa catre o societate de colectare si recuperare debite, prin care sa ii rog sa imi aprobe plata unui debit catre clientii lor in data de 23.10.2014. Acest debit trebuie achitat cat mai repede, avand in vedere ca au o hotarare judecatoreasca, insa pe contul societatii noastre a fost infiintata o poprire si plata nu se poate face pana pe 23. Imi puteti spune in mare cam care ar fi formularea unei astfel de adrese (model)?
Cel mai recent răspuns: cristi111us , utilizator 15:33, 21 Octombrie 2014
Daca sunteti tertul poprit , puteti sa confirmati infiintarea popririi cu mentiunea ca sumele vor fi retinute la data de... a fiecarei luni.
Subsemnata ... domiciliata ... identificata ... in calitate de ... prin prezenta rog aprobarea platii sumei de ... reprezentand ... in contul dvs in data de .... Va multumesc.
Data ... Semnatura ...

Sunteti sigura ca vreti sa achitati suma societatii de recuperare ?
Nu va lasati intimidata de telefoanele lor de amenintare.
Nici hotararea judecatoreasca pe care o au nu este ceva de speriat ...poate fi "demontata".

Ganditi-va bine ...

Sunteti cred prima persoana care vrea sa ii roage pe acesti [editat] sa va permita sa aruncati cu bani in ei ...

Insa alegerea va apartine.
Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu administratie financiara adimct2007 adimct2007 In urma primirii unei adrese de infiintare a popririi, insotita de titlu executoriu, de la DGFP sau Primarie - serviciul taxe si impozite, angajatorul poate ... (vezi toată discuția)
Poprire pensie Rokvit Rokvit Pensia o primesc in cont la BRD Group Société Generale în România,și este virată de Ministerul de Interne. Nu locuiesc în România și nu am niciun bun ... (vezi toată discuția)