este posibil sa fie anulata o amenda in urma unei contestatii la judecatorie,in cazul in care persoana detinatoare de amenda nu detine bunuri materiale/financiare si nici posibilitatea unui loc de munca?multumesc!:-/
nu sunt minor,dar asa mi sa spus de personalul de la primarie,ca in cazul in care nu platesc eu amenda respectiva,suporta consecintele parintii pentru ca eu locuiesc inpreuna cu ei care au locuinta propretate personala si rol la primarie.multumesc pentru raspuns!
buna ziua.am restanta de plata la primarie din neachitarea unei amenzi,si nu am posibilitate sa platesc amenda respectiva,nu am situatie materiala/financiara si nici loc de munca,locuiesc inpreuna cu parintii.exista vreo lege in vigoare care sa fie obligati parintii mei sa li se retina din pensie,sau sa fie puse sigilii de autoritati pe bunurile care le detin si sunt pe rol la primarie,pentru mine?(sa suporte consecintele in locul meu?multumesc!
se poate transforma o amenda in ore de munca in folosul comunitatii?la suma de 2000 lei,cate ore de munca trebuie efectuate?unde trebuie sa ma adresez pentru aceasta problema,la politie,la primarie sau la judecatorie? multumesc!
buna ziua.cum pot verifica un numar de inmatriculare de bulgaria daca la data de xxxxxxxxx este expirat sau fals?multumesc si astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra!