avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 473 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Anulare amenda
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Anulare amenda

este posibil sa fie anulata o amenda in urma unei contestatii la judecatorie,in cazul in care persoana detinatoare de amenda nu detine bunuri materiale/financiare si nici posibilitatea unui loc de munca?multumesc!:-/
Buna ziua,
Amenda nu poate fi anulata daca persoana nu are un loc de munca sau bunuri. Sunt alte motive pentru care o amenda poate fi contestata dar in nici un caz cele mentionate de dvoastra.
Cititi mai multe aici : www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda de circulatie gerveh gerveh Am o rugaminte pentru cine ma poate ajuta intr-o problema, pe scurt Sunt din bucuresti si-n data de 14.02.2013, pe calea mosilor, am fost oprit in trafic ... (vezi toată discuția)
Executare silita aimee68 aimee68 Buna ziua! Am primit azi un proces-verbal de constatare in urma unui dosar de executare silita,de la un birou judecatoresc,in urma neachitarii unui credit ... (vezi toată discuția)
Numele completat gresit in pv hmu Alin hmu Alin Am luat o amenda pentru depasirea vitezei dar cand sa o platesc am vazut ca in PV agentul mi-a gresit prenumele in loc sa il treaca pe al meu l-a trecut pe cel ... (vezi toată discuția)