avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Activitate lucia2013

Activitate lucia2013

Buna ziua ! Sunt divorțată , Ar trebui sa primesc pensie alimentară pt copii, dar nu am de unde.Fostul meu soț trăiește la o mănăstire și nu are nici un venit.Faptul că am trecută pe hârtie suma, mă afectează la calculul alocației de susținere a familiei.Ce trebuie sa fac pentru a dovedi că eu nu primesc acești bani ? Menționez că nu am cu cine mă judeca.Fostul soț trăiește în lumea lui,nu are nici un venit și la un om" dus deja cu pluta" nu ai ce sa ii ceri. Va mulțumesc anticipat pentru raspuns.
Discuție Hartuire minor
Buna seara ! Copilul meu se duce la joaca in cartier la bunica lui.Un vecin mai în vârstă,de la o scara alăturată îl jignește frecvent,îl alunga cu expresii ca " mars in cartierul tău ",Copilul are doar 11 ani.Nu am reacționat până acum pt că am zis că or fi și copiii de vina, mai fac gălăgie sau altele.Dar azi am aflat că l.a împins de la spate, deși nu era nici macar la scara vecinului și nici nu a umblat pe sub geamul lui sau alte lucruri care ar putea deranja cu adevărat.Ce mă sfătuiți să fac?Reclamație , plângere la poliție ? Am inteles de la vecini că nu e un om cu care sa te înțelegi normal.
Buna ziua! Am grija de mormântul bunicului de pe mamă de ani de zile.Cum tb sa procedez pt a avea dreptul la folosință, când o fi nevoie?Nu am actul de deces, nepoții care or mai fi , sunt împrăștiați prin lume.Stiu doar că locul de poate concesiona pe un nr de ani.
Buna ziua !
Am infiintat o societate unde am fost asociata impreuna cu fostul sot.Societatea nu a avut activitate ,dar pe site.ul anaf figuram cu datorii din cauza impozitului forfetar.Nu s.au depus declaratii de vreo 3 ani , efectiv societatea a fost abandonata.
Cum si de unde pot afla ce s.a intamplat cu aceasta societate ?De unde sa incep?Ma intereseaza pt ca sediul social a fost declarat in apartamentul fostei soacre si nu vreau sa.i creez probleme ( am inteles ca este o lege ca cei care au in apartamente sedii de societati sa plateasca impozit foarte mare).Daca o societate este abandonata ,este inchisa automat dupa o perioada sau ce se intampla cu ea? Datoriile catre stat se prescriu dupa o anumita perioada sau nu ?
Va multumesc pentru raspunsuri !
Buna ziua !
Am avut nevoie de o adeverinta de venit pe anul trecut si spre surprinderea mea apar cu venituri din dividente....ce.i drept suma infima de 1 leu.Mirarea mea este este ca eu nu sunt actionara la nici o firma ..si atunci de unde..?
Buna ziua !

Impreuna cu fostul sot , am infiintat o societate.Nu am reusit sa avem activitate si am suspendat.o .Suspendarea a incetat in august ,anul acesta.

As vrea sa inchid societatea , insa nu stiu cum sa procedez, pt ca sunt in imposibilitatea de a plati impozitul forfetar(cred),care s-a tot adunat.Si cred ca pe langa acesta,
mai sunt si alte taxe de platit.

Am tot citit aici si am inteles ca trebuie sa merg la tribunal(?)

Mentionez ca fostul sot nu mai vrea sa se ocupe de acest aspect fiind plecat si din tara si toate au ramas pe capul meu.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri !