Buna ziua !
Am infiintat o societate unde am fost asociata impreuna cu fostul sot.Societatea nu a avut activitate ,dar pe site.ul anaf figuram cu datorii din cauza impozitului forfetar.Nu s.au depus declaratii de vreo 3 ani , efectiv societatea a fost abandonata.
Cum si de unde pot afla ce s.a intamplat cu aceasta societate ?De unde sa incep?Ma intereseaza pt ca sediul social a fost declarat in apartamentul fostei soacre si nu vreau sa.i creez probleme ( am inteles ca este o lege ca cei care au in apartamente sedii de societati sa plateasca impozit foarte mare).Daca o societate este abandonata ,este inchisa automat dupa o perioada sau ce se intampla cu ea? Datoriile catre stat se prescriu dupa o anumita perioada sau nu ?
Va multumesc pentru raspunsuri !
Solicitați un certificat constatator de la Registrul Comerțului și o să aveți informații despre societate (sediu sau mandat administrator expirat, eventuale cereri de dizolvare ale registrului etc). Puteți să luați dvs măsuri de dizolvare/lichidare a societății și de radiere a acesteia dar trebuie să rezolvați problema datoriilor la stat. Nu a intervenit prescriptia privitor la acele datorii. Luați legătura cu un avocat.